2017 új USB újratölthető BTE hallókészülék 100hours akkumulátor időtartamot NH Trimmer mód digitális a középsúlyos és súlyos halláscsökkenés

Termék részletek

Ez G-25 a 2017 új USB újratölthető BTE hallókészülék 100hours akkumulátor időtartamot a NH Trimmer mód digitális számára a mérsékelt és súlyos halláscsökkenés


Előnyök:

USB hálózati töltő interfész,

a középsúlyos és súlyos halláscsökkenés

kiváló minőségű hang a gyakorisága ellenőrzési mód N-H Trimmer,

a 3.7V USB interfész erő nagy tál,

alacsony erő dolgozik 0.8mA, Li újratölthető akkumulátor

Beépített akkumulátor a 100 óra munka csak 4 órát töltő,

500-szer újratölthető akkumulátor-élettartam

a hallókészülék szervezetet a trimmer üzemmód gombot,

a tápfeszültség be/ki kapcsoló,

a kötet kerék gombját,

a bekapcsolást jelző LED


Specifikáció:
1. Max hang kimenet: 130±5dB
2. hang nyereség: ≤45dB
3. teljes harmonikus hullám okozta torzítás: ≤5 %
4. frekvenciatartomány: 200Hz ~ 4500Hz
5. zaj bemenet: ≤28dB
6.Voltage: D.C.3.7V,0.8mA alacsony erő
7. akkumulátorral működő 100hours


BTE hallókészülékek van parázs név-ból nagy-füle
1. a gyári megkeresi a Zhongshan City, Guangdong tartomány, www.great-ears.com

2. a nemzetközi üzleti iroda található Shenzhen city, Guangdong tartomány,www.byvisiontech.com


AspeciálisDigitalHangErősítő hallókészülék eszköz

Általános szerződési feltételek:

Fizetés: Paypal, Western Union, MoneyGram, elérhető a T/T

Átfutási idő: 2-5 nap

Szállítás módja: DHL/FedEx/TNT/UPS, vagy légi, a tengeri szállítás

Garancia: 1 év, és élettartama ingyenes szolgáltatás

Online kapcsolat: Whatsapp 0086 185 65 775544

E-mail: info@byvisiontech.com, info@great-ears.com


az USA FDA veszi Action sebesség OTC hallókészülékek alkalmazás--hallókészülék idő jön!


Összegzés:

Miért ez a kérdések, a számok bontását.

Ma, az USA élelmiszer- és Drug Administration (FDA) indít egy folyamat megkönnyítése érdekében a rendelkezésre álló over-the-counter hallókészülékek-egy bejelentés, azzal a potenciállal, hogy pozitív hatással az amerikaiak milliói.

Tízmillió amerikai jelenleg szenved a halláskárosodás, gyakran korfüggő, de sok, vagy nem veszik észre, már érintette, vagy nem engedheti meg magának alapvető hallókészülékek – amely jelenleg költségek egy átlagos-ból $2300 fejenként. (Ez azt jelenti, egy pár, a fogyasztók többsége arra kényszerülnek, hogy erős pengetés legyőz egy izmos összeget több mint $4600.)

Ma is vásárolhatják egyszerű korrekciós lencse — olvasó szemüveg – a tőzsdén, de ugyanez nem igaz, hallókészülékek. És míg a hallókészülék nem állítja vissza a tökéletes hallást, helyeslés szabadkézből eladó megkönnyítené a rendelkezésre álló innovatív, alacsony költségű termékek, amelyek lehetővé teszik a több millió ember, akik negatív hatással vannak a halláskárosodás jobb mindennapi életükben.

Miért ez a kérdések, a számok:

* 30 millió

30 millió amerikai jelenleg szenved hallásvesztés, amely gyakran korfüggő.

* >$ 2300

Hallókészülékek ára jelenleg átlagosan több mint 2300 $ fejenként (azaz a mindkét fülben, ezek költsége egy átlagos-ból több mint $4600.) Over-the-Counter termékeket kínál a kilátás ezeket a költségeket hozza a több száz-ezer helyett — dollárt.

*<>

Miatt a magas költségek és a túlzottan nehézkes lép szükséges-hoz belépés hallókészülékek, kevesebb, mint öt amerikaiak, akik hasznot húzhat a technológia, hogy segítsen nekik hallja jobban valójában kap segítséget a hallókészüléket. Sokan ezeket a fogyasztók számára, akik nem szenvednek súlyos halláskárosodással csak kell segíteni tárgyaláson egy kicsit jobb, egy hangos étteremben, például.

* 10 000

Nagyjából 10.000 amerikaiak fordul 65 minden egyes nap. Több mint 25 százaléka az amerikaiak 60-69 éves hallásvesztés, és hogy több mint 50 százalékkal emelkedik a 70-79 éves kor és több mint 75 százaléka az amerikaiak 80 évesnél idősebbek év. Folyamatos nyugdíjba vonulása baby boom idején született, és a megnövekedett élettartam azt jelenti, hogy az amerikaiak, akik hasznot húzhat egy over-the-counter hallókészülék száma csak növekszik. Ez az, amiért AARP és a hallás elvesztése Szövetség az amerikai (HLAA) van egyaránt támogatott, amely lehetővé teszi egy over-the-counter termék.

* 6

Jelenleg csak hat gyártók termék szinte minden hallókészülékek, és csak az egyik azok a vállalatok székhelye az Egyesült Államokban. Megnyitása a hallókészülék piac innovatív, alacsony költségű, over-the-counter lehetőségek magával hozza a kilátás bővülő lehetőségek a fogyasztók száma, és a lehetőségek teremtése a gazdasági növekedést és a munkahelyteremtést az Egyesült Államokban. Ez az, amiért fogyasztó elektronika érdekelt feleket képviselő innovatív amerikai cégek támogatták, bővíti az opciók és a rendelkezésre álló technológiák.

* Szóval mi történik ezután?

Első lépésként felé ablak betörése legyőz korlátok FDA bejelentette, hogy ez nem kívánják érvényesíteni a követelmény az amerikai felnőttek, hogy a legtöbb hallókészülékek megszerzése előtt orvosi Értékelés. Az emberek túlnyomó többsége ezt a követelményt már lemond. Jelenleg a audiológiai tesztek szolgáltatások építik be a teljes ár a hallókészülék – és a piac fékeznek tömeges vásárlási megegyezések hallókészülék és a nagy gyártók között. Lehetővé teszi a tőzsdén kívüli Hallókészülékek nagykereskedelme rendelkezik azzal a potenciállal, szállít több tíz millió amerikaiak a kilátás a jobb hallás sokkal alacsonyabb költséggel a növekvő verseny és az innováció, a hallókészülék a piacon.


Hot Tags: 2017 új usb újratölthető bte hallókészülék 100hours akkumulátor időtartamot a nh trimmer mód digitális középsúlyos és súlyos halláskárosodás, gyártók, szállítók, nagykereskedelem, alacsony ár
Vizsgálat

You Might Also Like