GNHearingAID

A Kínai GNHearingAid fülhallgató hallókészülékeivel kapcsolatos információkért látogasson el a weboldalra a következő címen:www.EarsMate.commegismerni az egyes modelleket és kiválasztani. Ha rákattint a „Vegye fel velünk a kapcsolatot most” gombra, és e-mailt küldhet nekünk, ha további információt szeretne a kívánt modellről. Ha továbbra is segítségre van szüksége, az ügyfélszolgálat telefonhívást jelent, vagy használhatja a Wechat felugró csevegését: (86) 18565775544

best hearing amplifier amazon 2020

Fülhallgató GNHearingAid Legkelendőbbek

A Fülhallgatónak négy hallókészülék-modellje van, amelyek enyhe vagy közepesen súlyos hallásvesztésre alkalmasak a webenwww.gnhearingaid.com. Ha fejhallgatós hallókészülékekre van szüksége, fejlettebb támogatással, vegye figyelembe az egyik legjobb eladó hallókészüléket. Azok, akik jobban szeretik az Earsmate Kínában gyártott termékeket, és akiket nem érdekel az egyedi illesztés, nézzék meg a GNHearingAid oldalt. A vállalat jelentős költségmegtakarítással kínál FDA által bejegyzett eszközöket.
Fülhallgató G17egy alapvető újratölthető Cic hallókészülék, amely segít a gyakori halláskárosodásban. A G17 GNHearingaid a legalacsonyabb költségű opció, és tökéletes csendesebb beállításokhoz, ház körüli használathoz vagy finom halláskárosodáshoz.
Fülhallgató G11fejlett digitális technológiával szinte láthatatlan a hallójáratban. A G11 Cic hallókészülékek zajcsökkentéssel és 8 csatornás jelfeldolgozással rendelkeznek a tiszta hang kibocsátása érdekében. Hallhatja, hogy tömegben vagy otthon tévézik.
Fülhallgató G25újratölthető lítium-ion akkumulátorral és intelligens, irányított mikrofonokkal rendelkezik a fókuszált hallás érdekében. A G25 a háttérzajt is megszünteti, és 4 csatornás hallgatási móddal rendelkezik a különböző frekvenciájú környezetekhez.