Új RIC hallókészülék

Termék részletek

Az Earsmate új RIC hallókészülék egy középkategóriás vevő-csatornás diszkrét újratölthető hallókészülék

A G-28 C olyan emberek számára alkalmas, akik enyhe vagy közepes halláskárosodást szenvednek, a G-28 C megbízható, pro-grammatikus, vevő-csatornás digitális hallókészülék, amely magassága kiváló minőségű újratölthető lítium akkumulátor. Ez diszkrét, kényelmes viselet, és növeli a hallgatói élményt, így teljes élettartammal lehet élni.


Miért érdemes megfontolni a G-28 C újratölthető RIC hallókészülékeket?

Ez a fülhallgató a fül mögött hallókészülék a középkategóriánkba tartozik. A hallókészülék és a technológia kiváló kombinációját kínálja kiváló ár-érték arányban. A pontossággal és egyszerűséggel épített, egy érintőgombokkal könnyen kezelhető a hangerő fel vagy le, módváltás, teljesítménykapcsoló és megfizethető ár. Az Earsmate G-28C új RIC hallókészüléke is programozható, ami azt jelenti, hogy beállíthatjuk a beállításokat a hallás igényeinek megfelelően. Ha azt szeretné, hogy a készülék személyre szabott legyen a hallókészülékhez, egyszerűen küldjön e-mailt vagy fogadjon el minket online bármikor, és 100% -os elégedettségi szolgáltatást biztosítunk Önnek.

Főbb jellemzők

-A kiscsatornás kis hallókészülék (RIC BTE támogatás)

-A legjobb az enyhe és közepes halláskárosodásokra

- Az irányított mikrofonok segítenek különbséget tenni a beszédtől a háttérzajtól

-2 csatornás frekvencia üzemmód

-Manual hangerőszabályzó, egy gomb a hang le, a másik gomb hangzik fel

-Az újratölthető lítium-ion akkumulátor 40 órás, teljes feltöltéssel működőképes

-USA eredeti Mozgóvas hangszóró biztosítja a tiszta és természetes hangot

- A hátsó fül és a könnyű súly csak 3,6 g

-12 hónapos gyári garancia

- Ingyenes javítás a garancia utáni szolgáltatáson alapuló alkatrészekkel


Műszaki paraméter

image


Kézzel történő kezelés, csak ujjszabályozás:

kép


Miért érdemes megvásárolni a hallókészülékeket az Earsmate China-tól?

1.Megtakarítani a pénzt, és élvezze a versenyképes árképzést. Hallókészülékgyárként kevesebb általános költségünk van, mint a közép-üzletember vagy a kiskereskedőknél. Ezért megengedhetjük magunknak, hogy átadjuk neked ezeket a megtakarításokat.

2.Az ingyenes tanácsadás - a szakképzett hallókészülék-értékesítőnk egyikén keresztül érhető el, akik segíthetnek Önnek a vásárlás során, és győződjön meg róla, hogy a hallás igényei teljesülnek.

3.Pre-programozott hallókészülékek - rendszerint úgy lettek kialakítva, hogy a magas frekvenciájú halláskárosodást tükrözzék, általában az életkor miatt. Nem kell kórházba menni, és a hallókészülék a tőzsdén kívüli tőzsdei tételek

4.A gyors és megbízható szállítási szolgáltatás azt jelenti, hogy ha az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Spanyolországban, USA-ban, Kanadában, Szingapúrban, Japánban, Koreában stb. -4 nap.

5.Minden terméket a CE, az FDA tanúsítványok és a 12 hónapos garancia, a 24 órás szerviz által jóváhagyott.

 

Mit tartalmaz a G-28 C új RIC hallókészüléke?

DC5V 1000mA-es töltőadapterrel, 60 cm-től 80 cm-es USB tápkábellel van ellátva (ez az USB töltő ugyanaz, mint az Andriod mobiltelefon töltője), egy nagyon szép és kompakt hordozható műanyag dobozt kap a termék szállításához, amikor utazás közben a városnézéshez, vagy ha szeretné megkapni a fülét, és a készüléket a védelem érdekében helyezze a dobozba.

Annak érdekében, hogy megfeleljen a legtöbb ember fülének méretének, 3 különböző méretű, 1 kis méretű, 1 közepes, 1 nagy méretű betétet csomagol

Eközben a Felhasználói útmutató és a tisztító kefe eszköz a dobozba kerül.

Earsmate RIC Hearing aid packing

Miért az EarsMate ?

11 pont, mielőtt kapcsolatba lépne az EarsMate-lel:

1. ( Eredeti ) A termék esetében az eredeti modultervezés; Gyár saját kutatás és fejlesztése a megoldás és a fő fórumon.

2. ( Innováció ) Innoválja a rendszeres hallókészüléket az új bluetooth technológiával megfizethető áron.

3. ( Megfelelőség ) Üzemünk a kínai FDA-kormány által 2018-ban végzett ellenőrzést hallotta a hallókészülékek orvostechnikai eszköznyilvántartási engedélyének engedélyezésére, az összes hallókészülékünk és halláserősítőnk az USA FDA, CE, ROHS által jóváhagyott.

4. ( OEM ) A hallókészülékek gyártójaként készen állunk az OEM szolgáltatás nyújtására minden ügyfél számára, testreszabhatjuk a csomagot, a felhasználói kézikönyvet az ügyfelek számára, és a megrendelő LOGO-ját nyomtatásra ingyenesen szabadon kinyomtathatjuk.

Hot Tags: új ric hallókészülék, gyártók, beszállítók, nagykereskedelem, alacsony ár
Vizsgálat

You Might Also Like