Mini EAR hallókészülék segédeszközök a fülben Personal Sound Amplifier Cvs G15 hangszínszabályozás CE & FDA jóváhagyva

Termék részletek

A Bang hallókészülékek segítenek az embereknek jobban hallani. A BanG arra törekszik, hogy a halláskárosultak számára ugyanazt a lehetőséget biztosítsa, mint a normális halláskárosultak számára.


Mini EAR hallókészülék segédeszközök a fülbe személyes hangerősítő cvs G15 Beállítás hang CE és FDA jóváhagyva

New Brand BanG of ByVision és nagy fülű analóg ITE hallókészülék Kis hangerősítő;


A G-15 mini fülhallgató, digitális teljesítményt nyújt
* Egyedi Extra kis hallókészülék
* Fül-belső belső kialakítás
+ Peak OSPL 90 (dB SPL): 125dB
+ Frekvencia tartomány: 200-5500Hz
+ Peak gain: 45dB
+ Input noise: 30dB

+ Teljes harmonikus torzítás (THD): 1%
* Állítható hangerő gomb
* mérsékelt / súlyos halláskárosodás
* Cink levegő A10 akkumulátor, 150 óra

Előnyök:

  1. Kényelmes filmet nézni, élvezni a drámát, részt venni az értekezleteken, vagy órákon részt venni

2.segítsen hangosan és hangosan hallja a hangot;

3. Használat előtt állítsa be a hangerőt a minimálisra;

4. fokozatosan növelje a hangerőt a hang hirtelen növekedésének elkerülése érdekében;


A modell száma G15


Termékleírás.

Termék

A fülbe állítható mikrohallgató erősítő ITC

Műszaki adatok

IEC 60118-7 / ANSI S3.22-2003

Modell

G-15

Peak OSPL 90 (dB SPL)

125dB

HAF OSPL 90 (dB SPL)

110dB

Hangelérés / Max

≤45dB

Teljes harmonikus hullám torzítás

≤5%

Frekvenciatartomány

200Hz-5500Hz

Egyenértékű bemeneti zaj (dB)

30dB

Zinc Air akkumulátor

A10

Energiafelhasználás

DC 1.5V, áram: ≤2mA

Hangerőváltó

Igen

Az akkumulátor működése

Munkaidő 15-20 nap

Mini testméret

kis testméret

Tanúsítványok elfogadva

CE, FCC & ROHS és az FDA 2017

Mi a Presbycusis?

A presbycusis (a presbyacusis , a "régi" + akousis "meghallgatás" görög próza ), vagy az életkorral összefüggő veszteség , az öregedés halmozódó hatása a hallásra . Ez egy progresszív és visszafordíthatatlan kétoldalú, szimmetrikus korral összefüggő szenzitorminális halláskárosodás, amely a csigolya degenerációjából vagy a belső fül vagy hallóidegek társult struktúráiból ered. A halláskárosodás leginkább a magasabb frekvenciákon jelentkezik. Az idős korban felhalmozódó hallási veszteséget a normál elöregedéstől eltérő tényezők okozzák (nosocusis és sociocusis) nem presbycusis, de nehéz megkülönböztetni a halláskárosodás több okának egyedi hatásait.

A presbycusis oka a genetika, az összesített környezeti expozíció és az öregedéssel kapcsolatos patofiziológiai változások kombinációja. Jelenleg nincsenek ismert megelőző intézkedések; a kezelés hallókészülék vagy műtéti implantátum.

A halláskárosodás leggyakoribb oka a presbycusis, amely a 65 éves kortól három emberből és egy a kettő közül 75 éves korig. A presbycusis a második leggyakoribb betegség az ízületi gyulladás mellett.

Diagnózis [ szerkesztés by adsound ]

A halláskárosodás enyhe, közepes, súlyos vagy mélyreható. Az 500, 1000 és 2000 Hz-es légvezetési küszöbértékeknél a tiszta hangmérést hagyományosan a halláskárosodás mértékének osztályozására használják. A normál hallásküszöbértékek 25 dB-es érzékenységnek tekinthetők, bár azt javasolják, hogy ez a küszöbérték túl magas, és hogy 15 dB (körülbelül fele hangos) jellemzőbb. Az enyhe halláskárosodás 25-45 dB küszöbérték; a mérsékelt halláskárosodás 45-65 dB küszöbérték; a súlyos halláskárosodás 65-85 dB küszöbérték; és a mély hallásküszöbérték meghaladja a 85 dB-t.

A csak egy fülben fellépő fülcsengés felkéri a klinikust, hogy kezdeményezzen további értékelést más etiológiákra vonatkozóan. Ezenkívül az impulzus-szinkron rohanó hang jelenléte további képalkotást igényelhet az érrendszeri zavarok kizárásához.

Fejlett digitális hangerősítő hallókészülék-eszköz

2008 óta a rendkívüli termékminőségre és az erős K + F-képességre épülő BYVision Science Technology Kft. Az egészségügyi készülékek, hallókészülékek, hangerősítők, BTE hallókészülékek, újratölthető hallókészülékek, láthatatlan hallókészülékek, digitális hallókészülékek, ITE hallókészülékek, CIC hallókészülékek, zseb hallókészülék és mini hallókészülékek, Doppler magzati monitor, betegmonitor, pulzoximéter, ujjlenyomat pulzoximéter, Adsound, digitális BTE hallókészülék, ITC hallókészülék-gyártók és beszállítók, Shenzhen "Kelet-Szilícium-völgy", 2,0 millió dollárral az első jegyzett tőke. Üdvözöljük a nagykereskedelmi halláskímélő hallókészülékek, digitális hallókészülékek, BTE Aids, újratölthető hallókészülék, mini hallókészülék számunkra.

Hot Tags: mini fülhallgató segédeszközök a fülhallgató személyes hangerősítőjében cvs g15 hangkiegyenlítés ce & fda jóváhagyva, gyártók, beszállítók, nagykereskedelem, alacsony ár
Vizsgálat

You Might Also Like