Hot Sales Mini hallókészülék a fülhallgató erősítőhöz Hallásvesztéshez

Termék részletek

Ez a Forró értékesítés a mini hallókészülék a fülben, egy analóg mini hallás erősítő Hallásvesztés enyhe vagy súlyos veszteség.

A fül (ITE) hallókészülék eszközök illeszkednek a külső fül tálba (úgynevezett fülkagyló ). A nagyobbak könnyebben beilleszthetők, és további funkciókat is tartalmazhatnak.

Terméknév: Analóg hallókészülék G-10

● ITE hallókészülék

  csúcs OSPL 90 (dB SPL) 115dB

  Frekvenciatartomány 300Hz-4000Hz

● Állítható hangerő gomb

● Be / Ki kapcsoló

● analóg, digitális hallókészülékek, újratölthető hallókészülék, fülhallgató erősítő, ITE, CTC modellek

 

Termékcikk:

Termék

MINI A fülben ITE hallás támogatása

Műszaki adatok

IEC 60118-7 / ANSI S3.22-2003

Modell

G-10

Peak OSPL 90 (dB SPL)

115 dB

Hangerősítés

≤30dB

Teljes harmonikus hullám torzítás

≤5%

Frekvenciatartomány

300Hz-4000Hz

Bemeneti zaj

≤40dB

Zinc Air akkumulátor

AG5 vagy A13

Energiafelhasználás

DC 1.5V, áram: ≤5mA

Áramváltó

Igen, Be / Ki gomb

Az akkumulátor működése

Munkaidő 20-30 nap

Csomag

Szín doboz: 3,5 * 8,5 * 10 cm / egység, összsúly: 70g / egység

Tanúsítványok jóváhagyva

CE, FCC & ROHS és az FDA 2017

 

Hallókészülék tippek:

Mi az analóg hallókészülék és a digitális hallókészülék?

Az analóg segédeszközök átalakítják a hanghullámokat elektromos jelekké, amelyeket felerősítenek. Az analóg / állítható hallókészülékek egyedi kialakításúak, hogy megfeleljenek az egyes felhasználók igényeinek. A támogatást a gyártó az audiológus által javasolt specifikációk szerint programozza. Az analóg / programozható hallókészülékek több programot vagy beállítást tartalmaznak. Az audiológus programozhatja a segélyt egy számítógép használatával, és megváltoztathatja a programot különböző hallgatási környezetekben - egy kis, csendes helyiségtől a zsúfolt étterembe nagy, nyitott területekre, például színházra vagy stadionra. Analóg / programozható áramkörök használhatók a hallókészülékek minden típusában. Az analóg segédeszközök általában olcsóbbak, mint a digitális segédeszközök.

A digitális segédeszközök átalakítják a hanghullámokat numerikus kódokká, hasonlóan a számítógép bináris kódjához, mielőtt felerősítenék őket. Mivel a kód magában foglalja a hang hangmagasságával vagy hangosságával kapcsolatos információkat is, a segédprogram speciálisan úgy van programozva, hogy egyes frekvenciákat többet erősítsen, mint mások. A digitális áramkör nagyobb rugalmasságot biztosít az audiológus számára a támogatásnak a felhasználó igényeihez és bizonyos hallgatási környezetekhez való igazításához. Ezeket a segédeszközöket úgy is programozhatjuk, hogy a meghatározott irányból érkező hangokra fókuszáljanak. A digitális áramkörök minden típusú hallókészülékben használhatók.

Hot Tags: Hot sales mini hallókészülék a fülhallgató erősítő halláskárosodás, gyártók, beszállítók, nagykereskedelem, alacsony ár
Vizsgálat

You Might Also Like