Fejlett digitális hang hallókészülék ITE újratölthető Mini-fül hallókészülék állítható hang hang fül erősítő

Termék részletek

Fül hang erősítő speciális digitális hallókészülék ITE újratölthető Mini-fül hallókészülék állítható hangszín, amely működhet tartós 40-50 óra.

 

MErika No.: G-18

Új típusú USB újratölthető ITE hallókészülék

+ Egyedi fül ITE tervezése

+OSPL 90 (dB SPL) csúcs: 120dB

+Frekvencia tartomány: 450 Hz - 4000Hz

+ Állítható hangerő gomb

+ Power On/Off kapcsoló

+ csomag beleértve: felhasználói kézikönyv, füldugó, USB erő adapter, kábel- és töltőállvány

 

Analóg, digitális hallókészülék, újratölthető hallókészülék, fül-hallás erősítő, ITE, CTC modellek

 

 

AspeciálisDigitalHangErősítő hallókészülék eszköz

Általános szerződési feltételek:

Fizetés: Paypal, Western Union, MoneyGram, elérhető a T/T

Átfutási idő: 2-5 nap

Szállítás módja: DHL/FedEx/TNT/UPS, vagy légi, a tengeri szállítás

Garancia: 1 év, és élettartama ingyenes szolgáltatás

Online kapcsolat: Whatsapp 0086 185 65 775544

E-mail: info@byvisiontech.com

Honlap:www.byvisiontech.coméswww.adsoundtech.com


Fejlett digitális erősítő hallókészülék hangeszközt

2008 óta, BYVision tudomány Technology Ltd alapján rendkívüli termék minőségét, és erős R&D képesség, a szakmai és -szállító egészségügyi készülék, hangerősítő, hallókészülék, BTE hallókészülékek, újratölthető hallókészülék vált , láthatatlan, hallás, támogatás, digitális hallókészülék, ITE hallókészülékek, CIC hallókészülékek, zseb hallókészülék és Mini hallókészülékek, doppler magzati monitor, beteg monitor, pulzoximéter, ujjbeggyel impulzus pulzoximéter, Adsound, digitális BTE hallókészülék, ITC hallókészülék gyártók és beszállítók, található Shenzhen Kína "Kelet szilícium-völgye", 2,0 millió dollárt, az első regisztrált capital.welcome a nagykereskedelmi megfizethető hallás aids, digitális hallókészülék, BTE Aids, újratölthető hallókészülék, mini hallókészülék tőlünk adsound.

Hallókészülékek a gyenge/közepes hallásvesztés

Enyhe halláskárosodás és magas vélt hátrányokat, akik gyakran jó jelöltek hallókészülékek. Hallást segítő eszközök hosszú utat, és a mai eszközök sima, elegáns és személyre szabható, hogy minden fokú halláscsökkenés. Hallókészülékek létezik minden életmódunk és a költségvetést.

Van jó hír a hallókészülék viselők az enyhe halláskárosodás. Először is akkor több választási lehetőséget a hallókészülék típusok és stílusok elérhető összehasonlítva-val valaki akinek halláskárosodás fejlődött arra a pontra, hogy súlyos a mély. Lehet, hogy tudja viselni a kisebb hallókészülékek, túl. A hallókészülékek ki annyi hang hogy nem kell, mert ők kevésbé gyakori akkumulátor módosításokat képest, hogy valaki, akinek szüksége van a nagy teljesítményű eszközök igényel.

Segítség

Még akkor is, ha nem áll készen, hallókészülékek, fontos, hogy idegen rádióadást figyel a haladás-ból a gyenge/közepes hallásvesztés. Kap egy kiindulási teszt-val egy meghallgatás egészségügyi szakmai, tanulni néhány hallókészülék szállító, mint a márka a Adsound, nagy-Kína, füle van a termékek, beleértve a hangerősítő és hallókészülékek BTE hallókészülék (hátsórész-a-fül), ITE hallókészülék típusok (a-a-fül), digitális, meghallgatását, újratölthető hallókészülék, láthatatlan hallókészülék, mikro mini hallókészülékek, CIC mód, és a támogatás.

Hot Tags: fül hangerősítő fejlett digitális hang hallókészülék ite újratölthető mini-fül hallókészülék állítható hang, gyártók, szállítók, nagykereskedelem, alacsony ár
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet