Beltone digitális hallókészülék

Termék részletek

Az eszköz a legjobb speciális digitális hallókészülék G - 16D vs Beltone digitális hallókészülék

Ez birtokol teljes digitális meghallgatást készüléket, szabadalom design 2-csatornás digitális jelfeldolgozás és mikro fül mini méret alapján jel a Darear által a nagy-fül Adsound Kínából 2018-ban.

Ez a legújabb egyedi designláthatatlan mikro- és comfirtable kristály tiszta hangdigitális hallókészüléka nagykereskedelmiár-csak $19,9-$29.9minden egység, amely a legjobb választás a férfiak és a nők, felnőttek és idősek közepes hallásvesztés.

Mivel a hallókészülék erősítő gyártó és experter reméljük, hogy kap vissza, hogy élvezi a hangok, a mindennapi élet. Minden termékünk árul, és a hajózást a gyártó Kínában, és nem a középső anyag, költség, amely segít csökkenteni a sokkal több kifizetés, ha a vevő vásárolni azt a resellers.we remény van a legjobb tapasztalat beszerzés azért, mert a legjobb ár az az piac, melyik van megengedhető, a kisebb költségvetés. Ez digitális tárgyaláson erősítő G - 16D pedig nagyon apró, láthatatlan, kozmetikai, remek kis rejtett a hallójáratba.

G - 16D hallókészülékek termék a leginkább megfelelő enyhe vagy mérsékelt veszteségek, plusz 2 év garanciával kínálunk, ha ez nem működik.

Mi egység célja, hogy fokozza a környezet, úgy hangzik, mint hallani a madarak újra, vagy hallja a beszélgetést az éttermekben, segít visszaállítani a fontosabb minőségi élet, mentális helyzetének javítása érdekében, és az épület egy jobb kapcsolat, a család és a barátok.


További információ a digitális hallókészülék G - 16D:

G-16D HA.jpg

Megjegyzés: Az egység kézzel szintbeállítása tesztelési és akkor is illik a mindkét fül jobb és balra is, így lehet kapni minden G - 16D vagy fül.

Hot Tags: beltone digitális, meghallgatását, támogatás, gyártók, szállítók, nagykereskedelem, alacsony ár
Vizsgálat

You Might Also Like