digitális hallókészülék zajcsökkentéssel

Termék részletek

16 csatornás Earsmate digitális hallókészülék zajcsökkentéssel és visszacsatolás visszavonással

A hangbeállításokhoz alkalmazkodó technológiával javítja a beszéd tisztaságát a nem kívánt zaj szűrésében, csökkentve a háttérzajt, a hangérzetet a kiegészítőkkel, iránymikrofonok a zajkezeléshez és a visszacsatolás megszüntetéséhez

Jellemzők:

* A legújabb 100% D igital áramkör

* Újratölthető-töltés 4 óra, 30-35 óra.

* Többcsatornás jelfeldolgozás - több erősítőcsatornával a vett hangot különféle 16 frekvenciasávra osztják külön elemzés, feldolgozás és ismétlődés céljából.

* A hangszinkronizálás észlelésének optimalizálása

* Adaptív zajcsökkentés a háttérzaj csökkentése érdekében

* Akusztikus visszajelzés törlése

* Digitális hangerő - azonnal hangjelzéssel tisztán tudja a hangerőt.

* Egy ujjal történő működtetés - a hangerő és a program könnyű megváltoztatása, a hallgatási környezethez való igazítás.

* Automatikus memória - ha az eszköz ki van kapcsolva, akkor a program és a hangerő mindig ugyanaz marad, amíg a felhasználó meg nem változtatja.

4 előre beállítható váltható digitális mód:

1.Csendes mód:

Használjon csendes környezetet.Csendes helyen rengeteg alacsony frekvenciájú hang van, és a csendes üzemmódban ez a hang szinte helyreállítható.Különösen a hallókészülék képes nagyon kis hangot rögzíteni és feldolgozni, ráadásul a hallókészülék kiküszöböli a normál zaj, hogy növelje a jel- és a zajarányt, és ügyeljen arra, hogy ne rongálja meg az eredeti hangot.

2.Naj üzemmód:

Megfelel a nagyon zajos környezethez.A legmagasabb szintű zajcsökkentő technológiával pontosan veszi fel a hangjelet és szétválasztja a zajt, hogy növelje a hang megérthetőségét a zajos környezetben.

3.Belső üzemmód:

Alapozza meg a csendes üzemmódot, optimalizálja a hangjelet a visszhangok és visszhangok visszajutásának érdekében, hogy élvezze a jobb hallásélményt. Javítsa ki a hangmeghatározást az alacsony frekvencia csökkentésével és a magas frekvenciájú jel fokozásával.

4.Kültéri üzemmód:

Ez kompromisszum a csendes és a zaj móddal. Egyrészről a normál hangzás hallásminőségének biztosítása kültéri környezetben, másrészről a váratlanul zajos hang visszatartása a normál hanginterferencia kiküszöbölése érdekében.

Earsmate újratölthető RIC digitális hallókészülék G-28D RIC

G-28d EarsMate RIC 副本

Hot Tags: digitális hallókészülék zajcsökkentéssel, gyártók, beszállítók, nagykereskedelem, alacsony ár
Vizsgálat

You Might Also Like