Új, kiváló minőségű trimmer RIC hallókészülék BTE G-RIC hirdetés útján 2017-ben

Termék részletek

Új, kiváló minőségű trimmer RIC hallókészülék BTE G-RIC hirdetés útján 2017-ben

A hallókészülék gyártójaként 2017-ben indítjuk el az új fejlesztés alatt álló RIC hallókészülékeket.


Íme néhány további információ a RIC hallókészülékekről:


RIC hallókészülék

A RIC egy használt rövidítés, amely a hallókészülék stílusát írja le. A vevőkészülék-csatorna. Ezt a hallókészülék-stílust néha RIE (fülbe helyezett) vagy RITE (fülbe helyezett) hangjelzésnek is nevezik. A RIC hallókészülékek mikrofonnal és hangprocesszorral rendelkeznek, amely a fül mögött található házban található. Ez a hallókészülék fülének mögött egy kis drót vezet a fül körül és a fülcsatornába, amelyet "vevőként" ismernek, és van egy hangszóró a végén, amely a fülcsatornában ül. A RIC hallókészülékek a legnépszerűbb hallókészülékek a piacon, de hosszú lövés.

A RIC hallókészülékek legnagyobb előnye
A RIC hallókészülékek (gyakran néha nyitott hangtámaszoknak is nevezik) a hallókészülék messze leginkább kényelmes stílusa a piacon. Néhány perc elteltével sok ember teljesen elfelejti, hogy a fülük van.

A legnagyobb hátránya a RIC hallókészülékeknek
A fülbe helyezett vevőkészüléket (hangszórót) évente vagy kétszer kell megváltoztatni. Idővel törékennyé válnak, vagy nedvességgel érintik, és teljesen kilépnek. Ezen a ponton a hallásszolgáltatónak ki kell cserélnie a darabot, ami csak néhány percet vesz igénybe, de lehet, hogy néha kellemetlenség.


Hot Tags: új, kiváló minőségű trimmelő hallókészülék bte g-ric 2017-ben adják át, gyártók, beszállítók, nagykereskedelem, alacsony ár
Vizsgálat

You Might Also Like