Viselésre készen állítható kis mini Ite hallókészülékek a fül hang erősítőjében, A10 akkumulátorral, 150 órán keresztül

Termék részletek

A G-15 modell hordható, állítható, kis méretű hallókészülék, amely 150 órán keresztül működik az A10 akkumulátorral ellátott fülhang-erősítőben.

Enyhe és közepes mértékű hallásvesztéssel és súlyos veszteséggel küzdő emberek számára.

Részletek BG 副本 .jpg

* Extra kicsi fül típusú

* A hangerő beállítása

* Hangkimenet Max. 125dB

* Hangnyomás max. 45dB

* Bemeneti zaj max. 30dB

* 200Hz-5500Hz frekvenciatartomány

* Akkumulátor Zinc Air 10A méretű

* 150 órás munkaidő


Extra kicsi ITC hallókészülék-specifikáció:

Termék

Kicsi a hallókészülékben

Műszaki adatok

IEC 60118-7 / ANSI S3.22-2003

Modell

G-15

Csúcs OSPL 90 (dB SPL)

125dB

HAF OSPL 90 (dB SPL)

110dB

Hangnyomás / max

≤45dB

Teljes harmonikus hullám torzítás

≤5%

Frekvenciatartomány

200Hz-5500Hz

Egyenértékű bemeneti zaj (dB)

30dB

Cink Air akkumulátor

A10

Energiafogyasztás

1,5 V DC, áram: ≤2mA

Hangerő-váltó

Igen

Az akkumulátor működik

Munkaidő 15-20 nap

Mini testméret

kis testméret

Tanúsítványok jóváhagyva

CE, FCC és ROHS, valamint az FDA 2017


Feldolgozás hallókészülékekkel [ szerkesztés Adsound ]

Minden elektronikus hallókészüléknek tartalmaznia kell legalább egy mikrofont, egy hangszórót (általában vevőkészüléknek), akkumulátort és elektronikus áramkört. Az elektronikus áramkör eszközökönként eltérő, még akkor is, ha azonos stílusúak. Az áramkör három kategóriába sorolható a hangfeldolgozás típusa (analóg vagy digitális) és a vezérlő áramkör típusa (állítható vagy programozható) alapján.

  • Analóg hang

    • Állítható vezérlés: Az audio áramkör analóg a beállítható elektronikus alkatrészekkel. A hallásszakértő meghatározza a viselőjének szükséges nyereséget és egyéb előírásokat, majd beállítja az analóg alkotóelemeket vagy magának a hallókészüléknek a kis vezérlésével, vagy azzal, hogy laboratóriumot épít fel a hallókészülékre, hogy megfeleljen az említett előírásoknak. A beállítás után a kapott hang nem változik tovább, kivéve az általános hangosságot, amelyet a viselője a hangerőszabályzóval állít be. Az ilyen típusú áramkörök általában a legkevésbé rugalmasak. Az első praktikus elektronikus hallókészülék, állítható analóg audió áramkörrel, a 2 017 358 számú amerikai egyesült államokbeli szabadalomon alapult, "Hallókészülék és erősítő", Samual Gordon Taylor, 1932-ben.

    • Programozható vezérlés: Az audio áramkör analóg, de kiegészítő elektronikus vezérlő áramkörrel rendelkezik, amelyet audiológus programozhat, gyakran egynél több programmal. [36] Az elektronikus vezérlőáramkör rögzíthető a gyártás során, vagy bizonyos esetekben a hallókészülék szakemberek a hallókészülékhez ideiglenesen csatlakoztatott külső számítógépet használhatnak a kiegészítő vezérlőáramkör programozásához. A felhasználó megváltoztathatja a programot a különféle hallgatási környezetekhez, akár a készüléken, akár a távirányítón lévő gombok megnyomásával, vagy egyes esetekben a kiegészítő vezérlőáramkör automatikusan működik. Az ilyen típusú áramkörök általában rugalmasabbak, mint az egyszerű, állítható vezérlők. Az első hallókészülék, amely analóg audio áramkörrel és automatikus digitális elektronikus vezérlő áramkörrel működik, a 425 721 számú amerikai egyesült államokbeli szabadalomon alapul, "Gradepe, GD Causey, 1975-ben", a GD Causey által készített "Módszer és eszközök a közel álló állomásból származó zaj adaptív szűrésére". Ez a digitális elektronikus A vezérlőáramkört a zaj azonosításához és automatikus csökkentéséhez használták az analóg audió áramkörök egyes frekvenciacsatornáin, és Zeta Noise Blocker néven ismerték.

Hot Tags: Kína állítható, állítható kis mini ite hallókészülékek viselésére a fülhang-erősítőben, 10 akkumulátorral, 150 órán keresztül, gyártók, beszállítók, gyár, nagykereskedelem, alacsony ár
Vizsgálat

You Might Also Like