Miracle Ear hallókészülék

Termék részletek

Miracle Ear hallókészülék

A G-10-B modell egy FDA jóváhagyású OTC hallókészülék, mint hallókészülék az enyhe vagy közepesen súlyos halláskárosodás problémájára.

Ez a legjobb fejlett digitális hangerősítő mini hallókészülék ITE állítható hang és 13A méretű cink Az akkumulátorok időtartama 280-300 óra.

 

Hearing Aid Amazon USA Jellemzők:

● Kék / bézs színű

   csúcs OSPL 90 (dB SPL): 125dB

   Frekvenciatartomány: 300Hz-4000Hz

● Egyedi a fülben

● Állítható hangerő gomb

● Be / Ki kapcsoló

● analóg, digitális hallókészülékek, újratölthető hallókészülék, fülhallgató erősítő, ITE, CTC modellek


Előnyök:

·          FELHASZNÁLÓI KÉPESSÉG - In-The-Canal (ITC), a digitális hallás egyértelműen a kristálytiszta hangokat, még alacsony hangerőn is

·          FELHASZNÁLÓI KEDVEZMÉNY - Jó teljesítmény, Energiatakarékosság, Egy hallókészülék / hallókészülék mérete 13 db A13 akkumulátor Cink légteljesítmény akár 280 óráig

·          FELHASZNÁLÓI KEDVEZMÉNY - Kényelmesen illeszkedjen a jobb és a bal fülhöz, a kis könnyűsúlyú, Kevésbé látható

·          1 TELJES KÉSZLETEK -: minden készlet tartalmaz 1 hallókészüléket, 13 méretű akkumulátort, 4 különböző méretű füldugót, 1 tisztító kefét, 1 kézi, 1 védő és ajándéktáska

·          100% -os elégedettség GARANTÁLT! Egyéves garancia. , Megfizethető Nagy Minőség,


未 标题 -1B.jpg


Hirdetési tippek:

1. Miért hallja a whistle-hangot a hallókészülékek viselésénél?

A füldugók és a fül érintkező területe szigorúan zárva van, az erősített hang a repedésekből kiszivárgott és a mikrofonhoz visszatért, hogy nagyítsa ki a sípot. Ez a jelenség hasonló ahhoz a közös ordításhoz, hogy a mikrofon közel áll a hangszóróhoz.

(1) A halló vagy a tárgy közel a hallókészülékhez, mert a tükrében vagy az objektumban lévő hang visszaverődésének egy része a mikrofonhoz tovább erősíti.

(2) A hallókészülék nincs teljesen behelyezve a fülcsatornába, vagy nem szoros tömítés a fülcsatorna falával, az erősített hang szivárog és visszaadja a mikrofont.

(3) Sok fülzsír a fülben, a fülzsír embólia miatt, az erősített hang visszaverődik a fülzsugorba és a mikrofonhoz, szintén visszacsatolást generálhat.

2. Hogyan kerülhető el a síp?

(1) Állítsa a hallókészülék hangerőszabályzóját az "1" pozícióba, majd a lehető legtöbb fülbe dugja be, állítsa a hangerőt a legtisztább helyzetbe.

(2) Ha a füldugó nem csatlakozik megfelelően, kérjük, cserélje le a megfelelő más füldugókra csatlakoztatott füleket, ne szivárogjon levegőt.


A Dvanced D igital hangerősítő hallókészülék eszköz

1.Feltételek és feltételek:

Fizetési feltételek: Paypal, Western Union, MoneyGram, T / T elérhető

Vezetési idő: 2-5 nap

Szállítási mód: DHL / FedEx / TNT / UPS, vagy légi úton, tengeri szállítással

Garancia: 1 év és élettartammentes szolgáltatás

Skype: roger.cctv

E-mail: info @ byvisiontech.com, info @ great-ears.com

Hot Tags: csoda fül hallókészülék, gyártók, beszállítók, nagykereskedelem, alacsony ár
Vizsgálat

You Might Also Like