Hallókészülék erősítő (CIC) teljes csatornahangon állítható láthatatlan Super Mini hangszóró hangerősítő kis és hordozható

Termék részletek

Hallókészülék erősítő (CIC) Komplett csatornahangban Állítható láthatatlan Super mini hallás Hangerősítő Kis és hordozható G-16 cink-levegős modell Akkumulátor mérete 10


Az új, 2017-es láthatatlan mini hallókészülék termékmodellje G-16 a ByVision és a Great Ears által
A test színe: bézs
● Az ITC típusú csatornában
● A fülön kívüli kialakítás egyedülálló
● Állítható hangerő gomb
● Akkumulátoros A10 akkumulátort

● A kis teljesítményű # 10 méret 100 órán át működik

Részletek BG 副本 .jpg

Termék A mikro láthatatlan hallókészülék hangerőszabályzója
Műszaki adatok IEC 60118-7 / ANSI S3.22-2003
Modell G-16
Peak OSPL 90 (dB SPL) 115 dB
Hangerősítés ≥30dB
Teljes harmonikus hullám torzítás ≤5%
Frekvenciatartomány 300-4000Hz
Bemeneti zaj ≤25dB
Cink levegő akkumulátor Méret A10
Energiafelhasználás 1.5V DC, áram: ≤1.5mA
Halláskárosodás esetén Enyhe halláskárosodás a jobb fülnél és a bal fülnél
Az akkumulátor működése munkanap 7-10 nap
Csomagolás színes doboz: 3,5 * 3,5 * 2 cm / egység, bruttó tömeg: 50g / egység
Tanúsítványok jóváhagyva CE, FCC és RoHS irányelvek szerint, valamint az FDA 2017


Hirdetési tippek:

1. A hallásvesztés típusai

Lehet, hogy úgy gondolja, hogy a halláscsökkenés egyszerűen megnövekedett nehézséget jelent a kisebb hangok hallatánál, de ez sokkal bonyolultabb. A halláskárosodásnak három fő típusa van, amelyek hatással lehetnek az átlagos felnőttre:

  • 1. Konduktív hallásvesztés: Olyan, amikor a külső fülcsatornán keresztül nem zajlik a hang a fülcsillag dobhártyájára és csontjaira. Az eredmények csökkent hangképességgel rendelkeznek, különösen a halványabbaknál. Orvosi vagy műtéti úton korrigálható.

  • 2.érzékeny hallásvesztés: a csigaház vagy a belső fül károsodása és az agy idegvonulata miatt fordul elő. Sajnálatos módon nem könnyű orvosi vagy műtéti úton javítani, és a leggyakoribb formája az állandó hallásvesztés.

  • 3. Megszakított hallásvesztés: Mind a vezetőképes, mind a szenzor- érzékelő halláskárosodásának kombinációja, ahol a külső, középső és belső fül vagy a hallóideg sérülése van. Ez a halláskárosodás csökkenthető, de nem teljesen javítható.

2.Hearing támogatás karbantartása

A hallókészülék értékes eszköz, amelyet gondosan kell kezelni. Mindig fontos a hallókészülék tisztítása és karbantartása annak érdekében, hogy a legjobb hangzást megkapja, és az elkövetkező években működjön.

Általánosságban fontos, hogy gondosan kezelje a hallókészüléket. Néhány tipp a hallókészülék kezeléséhez:

  • Hajtsa le az asztalt, amikor behelyezi és eltávolítja a hallókészüléket, hogy csökkentsék a távot

  • Tartsa távol a hallókészüléket a magas hőmérsékletektől és nedvességtől

  • Vegye ki hallókészülékeit zuhanyozás, úszás, sugárkezelés vagy hajszárító használata előtt.

3. A hallókészülék tisztítása

Bármilyen típusú hallókészülék, víz vagy más folyadék nem használható a tisztításhoz. Ehelyett puha, száraz ruhával tisztítsa meg a hallókészülék felületét, és használja a segédeszközzel ellátott speciális kefét és eszközt a hangkimenet, a mikrofonnyílás és a szellőzőnyílás tisztításához.

A hallókészüléket a fülviasz befolyásolhatja. Még egy kis mennyiségű viasz is okozhat hallókészülék hibás működését. Ha fülzsír halmozódik fel a hangkimenet körül, távolítsa el a hallókészülékkel szállított ruhával vagy kis ecsettel. Ha hagyja, hogy a viasz száraz legyen egy éjszakán át, könnyebb lesz eltávolítani.

A fülcsatornában viselt hallókészülékek természetesen érintik a fülzsírral, ezért általában gyakoribb tisztítást igényelnek. Jó ötlet, hogy ellenőrizze a hallókészülék viasz és szennyeződés minden alkalommal, amikor eltávolítja a fülétől. A hallókészülék tisztításának a mindennapi rutin részévé kell válnia - csakúgy, mint a fogmosás!

FONTOS: Ne helyezzen semmit a mikrofonba.

Hot Tags: hallókészülék erősítő (cic) teljes csatornahangban állítható láthatatlan szuper mini hallás hangerősítő kis és hordozható, gyártók, beszállítók, nagykereskedelem, alacsony ár
Vizsgálat

You Might Also Like