CIC hallókészülék

Termék részletek

CIC hallókészülék

Láthatatlan hallókészülék A G-11-L a legjobb márka CIC hallókészülék az FDA / CE által jóváhagyott és a fülbe rejtve jobb vagy bal fülhöz Hallókészülék az enyhén mérsékelt halláskárosodáshoz, a 10A akkumulátortömeggel működik.

CIC láthatatlan hallókészülék G-11-L Jellemzők:

1.Mikro láthatatlan hallókészülék

2. A fül CIC stílusában

3.Volume beállítható

4. Hidden, Light és quality

5.A10 akkumulátor 7 napos időtartamra

6. Enyhe halláskárosodás esetén


Részletek BG 副本 .jpg

Leírás:  未标题-G11.jpg

Fel kell hívni a figyelmet arra, hogy ez a G-11-L modell a különböző fül és bal fülhöz hasonló stílusban különbözik.

Kérjük, győződjön meg arról, hogy szüksége van egy párra, vagy csak egy halláskárosodásra.

Láthatatlan kanális hallókészülékekben

A kanális hallókészülékek (IIC) láthatatlan hallókészülékének stílusa tökéletesen illeszkedik a fülcsatorna belsejébe, így nem látható a beépített hallókészülék nyomai. Ez azért van, mert jobban illeszkedik a csatornába, mint a többi típusba, így még akkor is, ha közvetlenül a fülcsészébe (koncha) néz. A kényelmes illeszkedést azért érhetjük el, mert a segédeszköz héjat az önálló fülcsatornára szabott formában végezzük. A láthatatlan hallókészülékek a szellőztetést és a fülcsatorna mély elhelyezését használják, hogy természetesbb élményt nyújtsanak a hallásnak. Más hallókészülék-típusoktól eltérően, az IIC-támogatással a fül többségét egy nagy műanyag héj nem blokkolja (lezárja). Ez azt jelenti, hogy a hangot természetesen a fül alakja révén lehet összegyűjteni, és a fülcsatornába utazhat, ahogyan a nem segített hallásnál is. Méreteitől függően egyes modellek lehetővé teszik a viselő számára, hogy a mobiltelefont távvezérlőként használja a memória- és hangerő-beállítások megváltoztatásához, ahelyett, hogy az IIC-t ki akarná tenni. Az IIC típusok leginkább a középkorú felhasználók számára alkalmazhatók, de nem alkalmasak több idős ember számára.


A Dvanced D igital hangerősítő hallókészülék eszköz

Fizetési feltételek: Paypal, Western Union, MoneyGram, T / T elérhető

Vezetési idő: 2-5 nap

Szállítási mód: DHL / FedEx / TNT / UPS, vagy légi úton, tengeri szállítással

Garancia: 1 év és élettartammentes szolgáltatás

Skype: roger.cctv

E-mail: info@byvisiontech.com


Tippek az Adsound segítségével:

A hallókészülék olyan eszköz, amely a hallás javítására szolgál. A hallókészülékek a legtöbb országban orvosi eszközöknek minősülnek , és a vonatkozó jogszabályok szabályozzák. A kis audioerősítők, mint például a PSAP-k vagy más sima hangerősítő rendszerek, nem adhatók el "hallókészülékeknek".

Hot Tags: cic hallókészülék, gyártók, beszállítók, nagykereskedelem, alacsony ár
Vizsgálat

You Might Also Like