Külső hallókészülék a fülben a vezeték nélküli fülhallgatóval A láthatatlan nyitott technológia hallókészülékének vevője

Termék részletek

Az FDA által jóváhagyott külső hangszóró erősítő a G-28-RIC fülhöz a vezetékes futóművel A láthatatlan nyitott technológia hallókészülékének vevője diszkrét és kényelmes nyitott rádiókészülékkel a csatorna vevőkészülék-javításában.


Jellemzők:

1.Peak OSPL 90 (dB SPL): 110 ± 5 dB

2.HFA OSPL 90 (dB SPL): 105 ± 5 dB

3.Peak gain (dB): 40dB

4. HFA / FOG nyereség (dB): 35 dB

5.Total harmonikus hullám-torzítás: @ 500Hz 1%, @ 1600Hz 0,5%

6.Input zaj: 26dB

7. Frekvencia tartomány: 200Hz ~ 4500Hz

8. Teljesítmény: DC1.4V, 1.0mA

9.Fit jobb vagy bal fülhöz


Mi van a dobozban?

1x Fehér / színes hordtáska

1x műanyag csiszoló

2x cellás akkumulátor A13 méretű

1x Ric Hearing erősítő

4x Különböző méretű füldugók

1x felhasználói kézikönyv


Nyitott illeszkedésű RIC hallókészülék FDA jóváhagyó eszköz

Műszaki adatok :

termék név

Ric Hearing Erősítő

Műszaki adatok

IEC 60118-7 / ANSI S3.22-2003

Model szám.

G-28-RIC

Peak OSPL 90 (dB SPL)

110 ± 5 dB

HFA OSPL 90 (dB SPL)

105 ± 5 dB

Peak Gain (dB)

40dB

HFA / FOG nyereség (dB)

35dB

Teljes harmonikus torzítás

≤5%

Frekvenciatartomány

200Hz-4500Hz

Bemeneti zaj

≤26dB

Akkumulátor mérete

Cink-levegő akkumulátor 13

Az akkumulátor működése

Hosszú Utolsó munka 300 óra

Energiafelhasználás

Áram: ≤2mA

Hangerő állítható

Állítható kerék 1-4 szint

Trimmer üzemmód

NH Trimmer, H-magas frekvencia, N-Low frekvencia

Tanúsítványok elfogadva

CE, FCC & ROHS, és az FDA 2018


Termékelőnyök:

Élvezze a kiváló hangminőséget a piacon elérhető fejlett digitális hangerősítő technológiával

1.Külső hang

A G-28-RIC digitális minõségû Sound RIC Hearing AID a végsõ hangerõsítés, amely a $ 300-os halláserősítõ teljes hasznait kínálja a költségek egy kis hányadában. Ezek a hallókészülékek kiváló hangminőséget biztosítanak, ami lenyűgözi a hiányzó hangokat.

2.Eggonomikus tervezés

Ezeket a hallókészülékeket úgy építettük, hogy a bal vagy a jobb füle mögött kényelmesen elférjen. A könnyű és kompakt kialakítás kényelmes viselet egész nap. Még azt sem érzitek, hogy viseli. Az adszorbens hallókészülékek alkalmasak mind a nõknek, mind a nõknek, akiknek nagyfokú frekvenciaválaszra van szükségük.

3.Az hallókészülék igényeihez igazítható

Egyedülálló hallókészülékeink egyetlen ujjal működtethetők. A hallókészülékek digitális minőségi hangerőszabályzóval rendelkeznek, amely lehetővé teszi a hangerő felfelé vagy lefelé állítását a hallási igényekhez igazítva. Ugyancsak zajcsökkentő és visszacsatolás-visszavonási technológiával rendelkezik, amely csökkenti a háttérzajt.


Hallókészülékek - GYIK

1. kérdés: Olyan sok hallókészülék közül lehet választani, segítségre van szükségem. Azt hiszem, több értelme lenne számomra, ha tudnám, mit tartalmaznak a hallókészülékek közösek. Milyen darabokat használnak a hallókészülékek?

A 1: Nagy kérdés. Nagyszerű ötlet, hogy ismerjük a hallókészülékek hasonlóságait, mielőtt megpróbálnánk megkülönböztetni a különbségeket. Négy elsődleges hasonlóság van az összes hallókészülékkel: egy hangszóró, egy mikrofon, egy akkumulátor és egy erősítő. A hallókészülékkel foglalkozó cégeknek semmiképpen nem engedelmeskednek, de a nap végén ezek terméke egyszerűen e négy dolog valamilyen kombinációja.

2. kérdés: Úgy tűnik, hogy számos különféle hallókészülék közül választhatnak. Tudsz vázolni számomra az alapvető stílusokat, amelyek léteznek?

A 2: Megkaptad. Öt alapelv létezik, amelyeket minden hallókészülék körül terveztek.

A fülben (ITE) - a leggyakoribb illeszkedés - ezek kitölelik a fülcsatornát, és jó azok számára, akik súlyos halláskárosodásban szenvednek.

A fül mögött (BTE) - ezek a hallókészülékek a legnagyobb teljesítményt nyújtják, és szinte szükségessé teszik a súlyos halláskárosodásban szenvedőket. A csatorna RIC BTE hallókészülékének új stypeje

A csatorna (ITC) - jó enyhe vagy súlyos, de nem ideális azok számára, akik nem nagyon jók a kis gombok és gombok.

Teljesen a csatorna (CIC) - ezek tökéletes közepes és enyhe hallásvesztés. Kicsiek, így nem kapnak szélzavarokat, de a kisebb elemek gyakoribb változásokhoz vezetnek.

Az öt fő hallókészülék-stílus érdekes. A távoli hallókészülékek mind hasonlóan hasonlítanak. Messze van tőle. Sok különbség van.


A Dvanced D igital hangerősítő hallókészülék egészségügyi készülékek

Fizetési feltételek ADS.jpg


Hot Tags: külső halláserősítő a fülben a láthatatlan, nyitott technológiájú hallókészülék vezetékes vevőjével, gyártóival, beszállítóival, nagykereskedelmével, alacsony áron
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet