Kicsi a fülben Láthatatlan legjobb hangerősítő Állítható hangszóró hallókészülékek Személyes hallóerősítő

Termék részletek

Kicsi a fülben Láthatatlan legjobb hangerősítő Állítható hangszóró hallókészülékek Adsound személyes hallóerősítő

Mikro fül hallókészülék audioerősítő a csatornában (ITC) Extra kicsi, hangerőszabályzóval tiszta hang, könnyű és apró, láthatatlan Adsound G-16, A10 akkumulátorral


Kis láthatatlan hallókészülék G-16 termékmodell
Test színe: bézs
● A csatorna ITC hallókészüléke

enyhe halláskárosodás esetén
● Egyedülálló a fül kialakításában
● Állítható hangerőszabályzó gomb
● A10 akkumulátor, 100 órán keresztül működik

Részletek BG 副本 .jpg

Termék Enyhe és közepes láthatatlan hallókészülék
Műszaki adatok IEC 60118-7 / ANSI S3.22-2003
Modell G-16
Csúcs OSPL 90 (dB SPL) 115 dB
Hangerő max 30dB
Teljes harmonikus hullám torzítás ≤5%
Frekvenciatartomány 300-4000Hz
Bemeneti zaj ≤25dB
Cinklevegő akkumulátor mérete A10 méret
Energiafogyasztás 1,5 V DC, áram: ≤ 2,0 mA
Áramkör
Analóg
Az akkumulátor működik munkanap 7-10 nap
Csomagolás színes doboz: 3,5 * 3,5 * 2 cm / egység, bruttó súly: 50 g / egység
Tanúsítványok jóváhagyva A CE, FCC és RoHS irányelvnek megfelelő, valamint az FDA 2017


Adsound tippek:

Hallókészülék

A hallókészülék vagy a süket segédkészülék a hallás javítását szolgáló eszköz. A hallókészülékeket a legtöbb országban orvostechnikai eszköznek tekintik, és a vonatkozó rendeletek szabályozzák azokat. A kis audioerősítőket, például a PSAP-kat vagy más egyszerű hang erősítő rendszereket nem lehet hallókészülékként eladni.

A korábbi eszközök, például füldugók vagy fülszarvak, passzív erősítő kúpok voltak, amelyek célja a hangenergia összegyűjtése és a fülcsatornába irányítása. A modern eszközök számítógépes elektroakusztikus rendszerek, amelyek az audiometriai és kognitív szabályok szerint a környezeti hangot átérthetőbbé és kényelmesebbé teszik. Az ilyen hangfeldolgozás figyelemre méltó lehet, mint például a térségi terület kiemelése, a frekvenciaváltás, a zaj és a szél megszüntetése, vagy a hang kiemelése.

A modern hallókészülékeknek olyan konfigurációra van szükségük, hogy az megfeleljen a halláskárosodásnak, a fizikai tulajdonságoknak és az életmódnak. Ezt a folyamatot "illesztésnek" nevezzük, és az audiológusok végzik. A hallókészülék által nyújtott előny nagysága nagyban függ a felszerelésének minőségétől. A hallókészülékekhez hasonló eszközök közé tartozik a csonttal rögzített hallókészülék és a cochleáris implantátum.


Mi a Presbycusis?

A presbycusis (a speby presbyacusis , a „régi” + akousis „hallás” görög presbys -ből is ), vagy az életkorhoz kapcsolódó hallásvesztés az öregedés halmozott hatása a hallásra . Ez egy progresszív és visszafordíthatatlan bilaterális szimmetrikus életkori szenzinerális hallásvesztés, mely a cochlea vagy a belső fül társult struktúráinak vagy a hallóidegek degenerációjából származik. A halláskárosodás leginkább a magasabb frekvenciákon jelentkezik. A halláskárosodás, amely az életkorral együtt halmozódik fel, és amelyet a normál öregedéstől eltérő tényezők okoznak (nosocusis és sociocusis), nem presbycusis, bár a hallásvesztés több oka egyedi hatásainak megkülönböztetése nehéz lehet.

Hot Tags: Kína kicsi a fülében láthatatlan legjobb hangerősítő állítható hangos hallókészülékek személyes hallóerősítők, gyártók, beszállítók, gyár, nagykereskedelem, alacsony ár
Vizsgálat

You Might Also Like