Kicsi füles csatorna ITC mini hallókészülék mint fülhallgató hangsugárzó erősítőhöz 10 A-os akkumulátornál

Termék részletek

Kicsi a füleken csatorna ITC mini hallókészülék mint fülhallgató eszközök hangerősítő erősítő hirdetésekhez 10 A-os akkumulátorral

Az enyhe vagy közepesen súlyos halláskárosodásban szenvedőknek és súlyos veszteségnek szánják.


Részletek BG 副本 .jpg

* Egyedi kis fülhallgató segédeszköz

* A hangerő beállítása

* Hangkimenet Max 125dB

* Hangteljesítmény maximum 45dB

* Input Noise max 30dB

* Frekvencia tartomány 200Hz-5500Hz

* Akkumulátor Cink Air 10A

* 150 órás munkaidő


mini fülhallgató-hangszóró hangerősítő G-15 specifikáció:


Termék

Mini hallókészülék erősítő ITC

Műszaki adatok

IEC 60118-7 / ANSI S3.22-2003

Modell

G-15

Peak OSPL 90 (dB SPL)

125dB

HAF OSPL 90 (dB SPL)

110dB

Hangelérés / Max

≤45dB

Teljes harmonikus hullám torzítás

≤5%

Frekvenciatartomány

200Hz-5500Hz

Egyenértékű bemeneti zaj (dB)

30dB

Zinc Air akkumulátor

A10

Energiafelhasználás

DC 1.5V, áram: ≤2mA

Hangerőváltó

Igen

Az akkumulátor működése

Munkaidő 15-20 nap

Mini testméret

kis testméret

Tanúsítványok elfogadva

CE, FCC & ROHS és az FDA 2017


A fülpárnákban [ szerkesztés a hirdetés alapján ]

A fülvédő eszközök (ITE) a külső fülcsészébe (a kagylóhoz) illeszkednek. Nagyobbak, ezek könnyebben beszúrhatók és további funkciókat is tartalmazhatnak. Néha láthatóak, amikor valakivel szemben állnak. Az ITE hallókészülékek egyediek, hogy minden egyes fülhöz illeszkedjenek. Enyhén használhatók néhány súlyos halláskárosodáshoz. Visszajelzés, a hangzás (különösen a magas frekvenciájú hangzás) által okozott sípolás / füttyelés, amely szivárog és újra erősödik, problémát okozhat a súlyos halláskárosodásoknak. Egyes modern áramkörök visszajelzést vagy lemondást nyújthatnak, hogy ezzel segítsenek. A szellőztetés visszacsatolást is okozhat. A légtelenítő egy olyan cső, amely elsősorban nyomáskiegyenlítésre szolgál. Különböző légtelenítési stílusok és méretek azonban felhasználhatók a visszacsatolás befolyásolására és megakadályozására. Az ITE-ket azonban nem ajánlották a kisgyermekek számára, mivel azok illesztését nem lehetett olyan egyszerűen módosítani, mint a BTE számára, ezért a támogatást ki kell cserélni gyakran a gyermek növekedésével.Azonban új szilikon típusú anyagból készült ITE-k vannak, amelyek enyhítik a költséges pótlások szükségességét. Az ITE hallókészülékek vezeték nélkül csatlakoztathatók az FM-rendszerekhez, például egy testen hordott, indukciós nyak-hurokkal ellátott FM vevőkészülékkel, amely induktív módon továbbítja az FM jeladó audió jelét a hallókészülék belsejébe.

A mini csatorna (MIC) vagy teljesen a csatorna (CIC) segédeszközök általában nem láthatók, kivéve, ha a néző közvetlenül a viselő fülébe néz. Ezek a segédeszközök enyhe vagy közepesen súlyos veszteségeket jelentenek. A CIC-k általában nem ajánlottak a jó alacsony frekvenciájú hallásra, mivel az elzáródási hatás sokkal jobban észrevehető. A teljes mértékben a csatornában hallókészülékek szorosan illeszkednek a fülbe. Alig látható. Mivel kicsi, nem lesz egy irányított mikrofon és kis elemei rövid élettartammal rendelkeznek, és az elemek és kezelőszervek nehezen kezelhetők. A fülben lévő helyzete megakadályozza a szélzajt, és megkönnyíti a telefonok visszajelzés nélküli használatát. A csatornás hallókészülékek a fülcsatorna mélyén helyezkednek el. Alig láthatóak. Ezek szélesebb verziói irányított mikrofonokkal rendelkeznek. A csatornában kevésbé hajlamosak a csatlakoztatott érzést okozni. Ezek a modellek könnyebben manipulálhatók, mint a kisebb - csatorna modellek, de még mindig vannak hátrányai, hogy meglehetősen kicsi.


Mi a Presbycusis?

A presbycusis (a presbyacusis , a "régi" + akousis "meghallgatás" görög próza ), vagy az életkorral összefüggő veszteség , az öregedés halmozódó hatása a hallásra . Ez egy progresszív és visszafordíthatatlan kétoldalú, szimmetrikus korral összefüggő szenzitorminális halláskárosodás, amely a csigolya degenerációjából vagy a belső fül vagy hallóidegek társult struktúráiból ered. A halláskárosodás leginkább a magasabb frekvenciákon jelentkezik. Az idős korban felhalmozódó hallási veszteséget a normál elöregedéstől eltérő tényezők okozzák (nosocusis és sociocusis) nem presbycusis, de nehéz megkülönböztetni a halláskárosodás több okának egyedi hatásait.

A presbycusis oka a genetika, az összesített környezeti expozíció és az öregedéssel kapcsolatos patofiziológiai változások kombinációja. Jelenleg nincsenek ismert megelőző intézkedések; a kezelés hallókészülék vagy műtéti implantátum.

A halláskárosodás leggyakoribb oka a presbycusis, amely a 65 éves kortól három emberből és egy a kettő közül 75 éves korig. A presbycusis a második leggyakoribb betegség az ízületi gyulladás mellett.

Diagnózis [ szerkesztés by adsound ]

A halláskárosodás enyhe, közepes, súlyos vagy mélyreható. Az 500, 1000 és 2000 Hz-es légvezetési küszöbértékeknél a tiszta hangmérést hagyományosan a halláskárosodás mértékének osztályozására használják. A normál hallásküszöbértékek 25 dB-es érzékenységnek tekinthetők, bár azt javasolják, hogy ez a küszöbérték túl magas, és hogy 15 dB (körülbelül fele hangos) jellemzőbb. Az enyhe halláskárosodás 25-45 dB küszöbérték; a mérsékelt halláskárosodás 45-65 dB küszöbérték; a súlyos halláskárosodás 65-85 dB küszöbérték; és a mély hallásküszöbérték meghaladja a 85 dB-t.


A Dvanced D igital hangerősítő hallókészülék eszköz

Felhasználási feltételek:

Fizetési feltételek: Paypal, Western Union, MoneyGram, T / T elérhető

Vezetési idő: 2-5 nap

Szállítási mód: DHL / FedEx / TNT / UPS, vagy légi úton, tengeri szállítással

Garancia: 1 év és élettartammentes szolgáltatás

Kapcsolat: Whatsapp 0086 185 65 775544

E-mail: info@byvisiontech.com

Weboldal: www.adsoundtech.com és www.byvisiontech.com

Hot Tags: kicsi a fülbe csatorna itc mini hallókészülék, mint fül hallókészülékek a hangerősítő fokozó számára 10a-es akkumulátorral, a gyártókkal, a beszállítókkal, a nagykereskedelem, az alacsony ár
Vizsgálat

You Might Also Like