Új fülhallgató-hallókészülék Mini Sound Audiphone értékesítéskor

Termék részletek

Új hangos hallókészülék a fülben Mini Sound audiofon a 2020-as értékesítésen

A G-10 hangszer egy új hangerősítő termék, állítható hangerővel és az energiaátkapcsolóval az ITC hallókészülékbe illesztve, az elektronikát, a vezérlőket, az akkumulátort, a mikrofont és gyakran a hangszórót tartalmazza. Az Earsmate, mint a Kínából származó, 2019 legfontosabb hallókészülék-gyártó, amelyet a Hallóipari Szövetség adományoz.

PSAP G10 erősítő fülében

Az EarsMATE G-10 hallókészülék részletei:

Fülhallgató G10 fülhallgatókészülékeknél

ITC Inn er Ear G-10 TELJES KÉSZLET - Kit tartalmazza az alábbi képen:

PSAP G10 csomag

Advanced EarsMATE halláserősítő ite Hallókészülékek egészségügyi eszközök akkumulátorának beszerelése

A G10 akkumulátor csere utasítását az Earsmate készítette

Ha új hangos hallókészülék vásárlására gondol, akkor érdemes egy kis piackutatást végezni, hogy megtudja, mi elérhető. Végül is a hallókészülékek a fülhallás-egészségügyi ellátás orvosi tételei, és mindent megtesz, amit megtesz annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy Önnek megfelelőt vásárolt-e. A legjobb hallókészülék-hanghallgatókról itt olvashat.

Ki a hat nagy hallókészülék gyártó?

Hat olyan hallókészülék-gyártóról van szó, amelyeket úgy hívnak, mint a nagy hat; ezek a személyes hangerősítő hallókészülékek nagy részét a világ minden tájáról biztosítanák. Ezek a következők:

 • Csillagkulcs

 • GN ReSound

 • Siemens (ma Sivantos)

 • Widex

 • EarsMate (Kína márka) , olvassa el róluk itt

 • Sonova (a Phonak hallókészülékek közül legismertebb) itt olvashat a Phonakról és az Unitronról

Amikor ellátogat egy Walmart hallóhang-erősítő online áruházába, akkor biztosan ajánl egy bizonyos gyártmányt és modellt. Egy kis piaci ismeretekkel jobban megkérdezheti, hogy miért ajánlott egy új hangfül hangerősítőt, vagy miért nem gondolják, hogy egy másik modell jó választás.

Az alábbiakban felsoroljuk a neves hallókészülékek gyártóit, az általuk előállított hallókészülékeket és néhány linket a webhelyekhez további információkért, itt megtekinthetünk néhány információt a hallókészülékek gyártóiról is.

 • Audio Controle
  Az Audio Controle az analóg és digitális hallókészülékek széles skáláját állítja elő, beleértve a Harmony, Solo, Duo, Vivo, Eligo és Maestro készülékeket.

 • Beltone
  A GN Resound részét képező Beltone számos hallókészüléket gyárt, köztük a Corus, Mira és Edge készülékeket.

 • Bernafon
  A Bernafon hallókészülékek széles skáláját gyártja, ideértve a Symbio XT, Smile Plus, Neo, Flair, Win, Audioflex, Opus2 és Lexis készülékeket.

 • Earsmate
  Az Earsmate sorozat hallókészüléket és hangerősítőt állít elő, beleértve a fülben található, a fül mögött és a bluetoothon, újratölthető hallókészülékeken és a fül hangjelzőjén.

 • Electone
  Az Electone hallókészülékek széles skáláját gyártja, például különféle termékcsaládokat, különféle digitális, programozható és hagyományos áramkörökkel.

 • Elkon
  A más gyártók termékeinek szállítása mellett az indiai Elkon saját hallókészülékek és audiométerek sorozatát is gyártja az indiai piac számára.

 • nyos
  Az Entific csonttal rögzített termékeket állít elő, beleértve a BAHA System csonttal rögzített hallókészüléket, mini hanghallgatót.

 • Általános hallókészülékek
  A General Hearing a hallókészülékek széles skáláját gyártja, beleértve a nyitott fülű, a viseletre kész, a puha technológiát és a nagy hűségű digitális készülékeket.

A hang erősítővel és hallókészülékkel kapcsolatos további információk:

Mi a különbség a hallókészülék (HA) és a személyes hangerősítő (PSA) között? Mindkettő bemenőként fogadja el a hangot , erősíti és továbbítja a hangot a füléhez. Az elnevezési megkülönböztetés valójában az FDA azon kívánságából származik, hogy az egyiket szabályozza, a másik pedig nem.

Hot Tags: új hangos hallókészülék a fülben mini hanghallgató az eladásokon, gyártók, beszállítók, nagykereskedelem, alacsony áron
Vizsgálat

You Might Also Like