Új hallókészülék Mini Bte hallókészülék Trimmer és Rechargeable digitális

Termék részletek

új hallókészülék mini bte hallókészülék trimmer és rechargeable digitális


Behind-the-fül(BTE) hallókészülékek áll egy kemény műanyag tok kopott a fül mögött, és csatlakozik a műanyag earmold, hogy beleférjen a külső fül. Az elektronikus alkatrészek tartanak, abban az esetben a fül mögött. Hang utazik keresztül a earmold, és a fülébe hallókészülék. BTE aids használják minden korosztály enyhe mély hallásvesztés.

Egy új fajta BTE támogatás egy nyílt fit hallókészülék. Kis, nyitott-fit aids illeszkedik a fül mögötti teljesen, csak egy keskeny csövet helyezünk a hallójáratba, amely lehetővé teszi a csatorna nyitva marad. Ebből kifolyólag a nyílt fit hallókészülék lehet egy jó választás az emberek, akiknél egy építmény a fülzsír, mivel ez a fajta támogatás kevésbé valószínű, hogy az ilyen anyagok által sérült. Ráadásul néhány ember május jobban szeret, a nyílt fit hallókészülék mert a megítélése, hogy a hang nem hangzik "dugva fel."

Hallókészülékek eltérően működik attól függően, hogy az elektronika. A két fő típusa a elektronika analóg és digitális is.

AnalógAIDS hanghullámok átalakítani hangenergia elektromos jelekké, amelyek felerősített. Analóg/állítható hallókészülékek szokás épít az egyes felhasználók igényeinek kielégítésére. A támogatás programozása a gyártó által a audiológusa javasolt előírásoknak megfelelően. Analóg/programozható hallókészülékek van egynél több program vagy beállítást. Egy audiológusa a program olyan számítógépet használ, támogatások, és meg tudod változtatni a program különböző hallgatási környezet — egy kis, csendes szoba, nagy, nyílt területek, színház vagy stadion zsúfolt étterembe. Analóg/programozható áramkör használható minden típusú hallókészülékek. Analóg támogatások általában kevésbé költséges, mint a digitális aids.

DigitálisAIDS hanghullámok átalakítása numerikus kódok, hasonló a bináris kód-ból egy számítógép előtt erősítő őket. Mert a kódot is tartalmaz egy hang pályán, vagy a hangerő, a támogatás kifejezetten beprogramozható erősítik a bizonyos frekvencián, mint mások. Digitális áramköröket ad egy audiológusa módosítja a támogatás, a felhasználói igények és bizonyos hallgató környezetben nagyobb rugalmasságot. E támogatások is lehet programozni, hogy összpontosítson egy adott irányból érkező hangok. Digitális áramköröket használható minden típusú hallókészülékek.

Adsound tippek:

AspeciálisDigitalHangErősítő hallókészülék eszköz

1. feltételek mellett:

Fizetés: Paypal, Western Union, MoneyGram, elérhető a T/T

Átfutási idő: 2-5 nap

Szállítás módja: DHL/FedEx/TNT/UPS, vagy légi, a tengeri szállítás

Garancia: 1 év, és élettartama ingyenes szolgáltatás

Online kapcsolat: Whatsapp 0086 185 65 775544

E-mail: info@byvisiontech.com

2. típusú halláscsökkenés

Azt gondolhatja, hogy a halláskárosodás egyszerűen egy fokozódó nehézsége, a hallás kisebb volumenű zajok, de ez sok több bonyolult mint. Halláscsökkenés, amely hatással lehet az átlagos felnőtt valójában három fő típusa van:

  • 1. Vezetéses halláscsökkenés:Akkor jelentkezik, ha a hang nem végezte a külső hallójárat át a dobhártya és a középfül csontjai. Eredmények-ban egy csökkentett képességét, hogy hallja a bizonyos zajszint, különösen halk is. Lehet korrigálni gyógyszeresen vagy sebészi úton.

  • 2. Szenzorineurális hallásvesztés:A belső fül, vagy a belső fül, és az idegi pályák, az agy fordul elő sérülés miatt. Sajnos ez nem könnyen gyógyszeresen vagy műtéti úton javítható, és ez a leggyakoribb formája az állandó halláscsökkenés.

  • 3. vegyes halláskárosodással:Kombinációja a két vezető és sensorineural halláskárosodás kár a külső, középső és belső fül vagy a hallóideg. A halláscsökkenés csökken, de nem teljesen javítani.


Hot Tags: új hallókészülék mini bte hallókészülék trimmer és digitális újratölthető, gyártók, szállítók, nagykereskedelem, alacsony ár
Vizsgálat

You Might Also Like