A fül újratölthető hallókészülékben

Termék részletek

A fül újratölthető hallókészülékben

Az Earsmate megmenti a problémát, és könnyen kezelhető mini-újratölthető hallókészülék-gép, G-17 típusú, enyhe halláscsökkenéshez és mérsékelt halláskárosodáshoz, amellyel felerősíthetik a fülhangot. a nap folyamán folyamatosan üzemelő készülék villamos energiája. Ez egy jó asszisztens az utazáshoz vagy otthon.


A termékről

★ FDA Regisztrált hallókészülék minden felnőttnek, időseknek és időseknek: ugyanaz a minőség, amit az audiológusától kap, de csak az ár egy töredékét fizeti.

★ 100% új nikkel-fémhidrid Akkumulátor Hallókészülék: Pénzt takaríthat meg újratölthető hallókészülékünkkel és a könnyen kezelhető, hordozható és kényelmes töltőállomással

★ Kérem, hívjon bármilyen kérdést! A készlet tartalmazza a támogatási számunkat. Ingyenes műszaki támogatás a magasan képzett ügyfélszolgálati munkatársainktól, 1 év termékgaranciával

★ Tiszta és hangos hang: Az ujj érintésével állítható hangerőszabályzó különböző környezetekben. Egyszerűen állítsa be a hangerőt egy ujjal.

★ Az Earsmate újratölthető akkumulátor eszköz egy hallókészülék (az ITC fülcsatornában), ami megkülönböztethetővé és könnyen be- és kikapcsolhatóvá teszi.


Műszaki adatok:

példány

Earsmate G17

Peak OSPL 90 (dBSPL)

1 16 +/- 4 dB

HFA OSPL 90 (dBSPL)

1 05 +/- 4 dB

Maximális nyereség (dB)

4 5 +/- 3 dB

HFA teljes nyereség esetén (dB)

40 +/- 3 dB

THD @ 500Hz (%)

5 .0 %

THD @ 800Hz (%)

3 .0 %

THD @ 1600Hz (%)

2,0 %

EQ bemeneti zaj (dB)

26 dB

Akkumulátor

NH újratölthető akkumulátor

Az akkumulátor munkaideje

35-40 óra töltésenként

Akkumulátoráram (mA)

  2 mA

Frekvencia tartomány (Hz)

30 0-4500 Hz


Ehhez a használati útmutató a fülre feltölthető hallókészülékben:

ITC Mini újratölthető hallókészülék G17 Earsmate


Itt tanulmányozzuk együtt az újratölthető hallókészülékek napi használatát.

Először is tisztítsa meg az USB töltőadaptert száraz és puha papírtörlővel vagy vattapálcával vagy a kefe eszközzel a hallókészülékkel. A professzionális puha kefe eszköz használható a hallókészülékek érintkezőinek és tápkábelének vagy USB interfészének tisztításához. Ne sterilizálja vagy fertőtlenítse a töltőt. Ne tisztítsa meg az újratölthető hallókészüléket alkohollal, oldószerrel vagy más külső folyadékkal.

Másodszor, miután a hallókészülékek egyértelműen be vannak helyezve, helyezze be az USB tápegységet, csatlakoztassa a hálózati aljzatot. Ne használja a laptopokat vagy számítógépeket az újratölthető hallókészülék feltöltésére, és győződjön meg róla, hogy az Earsmate újratölthető hallókészüléke. Ha a tápegység megfelelően van csatlakoztatva, a zöld töltésjelző azonnal villog.


Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha kevesebb az akkumulátor, akkor itt az ideje, hogy feltöltődjön a hallókészülékről.

Az alvás közben vegye ki az újratölthető hallókészüléket, és vegye le a fülpárnára. Kapcsolja ki a tápegységet, és csökkenti az újratölthető elemek fogyasztását, és meghosszabbítja az újratölthető elemek és a hallókészülékek termékeinek élettartamát.


Miért van az EarsMate?

Az Earsmate egy új hallókészülék gyártója és bejegyzett védjegye Kínában, amely a hallókészülékek teljes skáláját kínálja.

WHY EARSMATE

Hot Tags: a fül újratölthető hallókészülékben, gyártók, beszállítók, nagykereskedelem, alacsony ár
Vizsgálat

You Might Also Like