Újratölthető hallókészülékek

Termék részletek

Újratölthető hallókészülékek

Voltál már egy találkozó vagy vacsora közepén, vagy játszottál és tévénézett, és a hallókészülékei hirtelen kivágtak? Mivel a hallókészülékek viselői, valami hasonlót tapasztaltál. Ez kényelmetlenség, különösen, ha nincs tartalék csomagja az elemekkel.

A Great EarsMate-nál a lehető legjobban illeszkedik a hallókészülékeihez, és idővel úgy fogsz megszokni, hogy viselni fogod őket, hogy talán elfelejtenéd, hogy be vannak kapcsolva. Számos hallókészülék fejlett technológiával van felszerelve, amely lehetővé teszi a halláskárosodásban szenvedő emberek számára a hozzáférhetőség új szintjét.


Az EarsMATE G-17 az új márkájú hallókészülék, amelyet a DC1.7V kiváló minőségű újratölthető NIMH akkumulátor táplál. Az EarsMATE hallókészülékek a G-17 a legkisebbek az ITC hallókészülékekben, amelyek újratölthetőek a felnőttek és az idősek számára. A G-17 modell egy újratölthető NIMH akkumulátoron fut, amely 40 órás meghallgatást tesz lehetővé egyetlen töltéssel (négy óra). A többi újratölthető akkumulátorral ellentétben az EarsMATE G-17 akkumulátor 500-szor újratölthető, ami a piacon elérhető leghosszabb akkumulátorok közé tartozik.

A G-17 mini-újratölthető hallókészülék egy önálló gyárilag fejlesztett, 2018-ban egyedülálló kialakítású, mindössze 1/2 hüvelyk méretű, a halláskárosodás jobb füléhez vagy bal füléhez tartozó In Ear stílusban. -MH akkumulátorok az alacsony áramfogyasztásnak köszönhetően a szuperhosszú élettartam 35 + órát működtet egy teljes töltéssel, csak 4-6 órával.

Főbb jellemzők:

★ Sound MAX kimenet: 118 dB
★ csúcs hangerősség: 45 dB
★ EQ Bemeneti zaj: 26 dB
★ Teljes harmonikus torzítás: ≤5%
★ Hangfrekvencia tartomány: 300-3800 Hz
★ Beépített újratölthető akkumulátor, 30-40 óra múlva
★ Tápegység: DC1.5V 3.5mA (US, EU, UK Plug típusok opcionális)
★ Alacsony áram: ≤2mA
★ Kapcsolja ki / kapcsolja a kapcsolót
★ 1 év garancia
★ FDA, CE tanúsítványok jóváhagyása

Több újratölthető G-17 EarsMATE hallókészülék termékképe

微 信 图片 _20180807170818

Az orrkapu hallókészülékek előnyei, amelyek újratölthetőek

Az újratölthetõ hallókészülék akkumulátorok már régóta rendelkezésre álltak, de nem használták azokat gyakran. Az utóbbi években azonban a hallókészülékek gyártói újratölthető hallókészülékeket terveztek meg, amelyek a viselő és a környezet javát szolgálják.

Az újratölthető hallókészülékek könnyen kezelhetők, és a kis alkatrészekkel és a hallókészülék alkatrészeivel megszűnnek a rendszeres működés. Csökkenti az akkumulátor hulladékát is.

Itt a Great EarsMATE-nál újratölthető hallókészülék-megoldásokat kínálunk, mint az egyik vezető hallókészülék gyártó Kínából.

Miért van az EarsMATE?
MIÉRT EARSMATE

A hihetetlen, mivel ezek az újítások több energiát igényelnek. Szerencsére lehetőség van arra, hogy hatékonyan és felelősségteljesen táplálja a hallókészülékeket, amelyek újratölthetőek a kiváló minőségű újratölthető elemekkel. Az EarsMATE újratölthető hallókészülékei a leggyorsabb töltés, a leghosszabb ideig tartó újratölthető hallókészülékek a piacon. Valójában a G-25 sorozatú Earsmate újratölthető hallókészülékei 80-100 órányi meghallgatást biztosítanak egyszerű 3-4 órás töltéssel.

Ez az EarsMATE G-25 működik a DC5V 1A tápegységgel, amely megegyezik az Android telefon USB-töltővel, így az újratölthető hallókészülékei a legmegfelelőbb választás a halláskárosodáshoz szükséges napi használatra.


Üdvözöljük a Kapcsolatfelvétel az Egyesült Államokban bármikor bárhol!

CTC HA2018

Hot Tags: újratölthető hallókészülékek, gyártók, beszállítók, nagykereskedelem, alacsony ár
Vizsgálat

You Might Also Like