hallókészülékek árai costco

Termék részletek

A G-20 modell egy hallókészülék erősítő, cink-légi akkuval A675, amely 600 órányi értékesítésre alkalmas hallókészülékhez készül

Az Ear (BTE) halláserősítő Walmart mögött

A fülpárnák (BTE) mögött egy tok, egy füldugó vagy kupola és egy kapcsolat van köztük. Az eset tartalmazza az elektronikát, a vezérlőket, az akkumulátort, a mikrofonokat és gyakran a hangszórót.

A fül vagy a BTE mögött   meghallgatás   a segélyek a világ leggyakoribb meghallgatása   támogatási stílus.

Könnyen használható és könnyen viselhető.

  A termék jellemzői:
1.Max hangteljesítmény: 130 ± 5dB
2. Hangélmény: ≥50dB
3.A teljes harmonikus hullám torzítása: ≤5%
4. Frekvencia tartomány: 300Hz-4000Hz
5.Input zaj: ≤26dB
6.Zinc Air akkumulátor: DC 1.5V, áram: ≤4mA
7.Kapcsoló ki / bekapcsolása
8. Az A675 Cink Airy akkumulátort 60 napig vagy 600 óráig töltheti
9. Érdekes az ár és a minőség
10. A közepes és a súlyos halláskárosodás fokozása érdekében

A fülpárnák mögött [ szerkesztés Adsound ]

A fülvédők mögött "vevő-in-the-aid" vagy RITA eszközöknek is nevezik. Ezek az eszközök hasznosak azok számára, akik jelentős frekvenciájú erősítést igényelnek a mérsékelt vagy súlyos halláskárosodás miatt. A nagyobb modellek általában könnyebben kezelhetők az elemek cseréjét vagy a vezérlések konfigurálását. Az earmoldák könnyebben tisztíthatók, mint más típusú eszközök, de láthatóbbak is és hajlamosak a viasz felhalmozódására. Ha a fülvédő nem szellőzik, akkor a fül érzékelhetõvé válik.

A fülvédők (BTE) mögött egy eset, egy fülvédő vagy egy kupola és egy kapcsolat van köztük. Az eset tartalmazza az elektronikát, a vezérlőket, az akkumulátort, a mikrofonokat és gyakran a hangszórót. Általában az eset a pinna mögött helyezkedik el, és az ügyelet az előlapon lévő fülhöz csatlakozik. A műszer hangja akusztikusan vagy elektromosan elforgatható a fülhöz. Ha a hangot villamosan irányítják, a hangszóró (vevő) a füldugón vagy nyitott fali kupolán helyezkedik el, míg az akusztikusan összekapcsolt műszerek műanyag csövet használnak, hogy hangot adjanak a ház hangszórójából a füldugóra. segédeszközöket, például FM- rendszereket, hogy hangforrásokat közvetlenül integráljanak a készülékkel. A BTE segédeszközöket általában olyan gyermekek viselik, akiknek tartós típusú hallókészülékre van szükségük.

Mini BTE (vagy fül-fül) segédeszközök

Egy új típusú BTE támogatás, a mini BTE (vagy a "fül-fül") támogatás. A fülhöz is illeszkedik, de kisebb is. Egy nagyon vékony, szinte láthatatlan csövet használnak a segédeszköz összekapcsolására a fülcsatornához. A Mini BTE-knek lehet egy kényelmes fülrésze a beillesztéshez ("nyitott fit"), de hagyományos füllel is használható. A Mini BTE-k nemcsak csökkentik az elzáródást vagy a "fülcsatorna" érzékelését, hanem növelik a kényelmet, csökkentik a visszajelzést és kezelik a kozmetikai problémákat sok felhasználó számára.

A Dvanced D igital hangerősítő hallókészülék egészségügyi készülék

1.Feltételek és feltételek:

Fizetési feltételek: Paypal, Western Union, MoneyGram, T / T elérhető

Vezetési idő: 2-5 nap

Szállítási mód: DHL / FedEx / TNT / UPS, vagy légi úton, tengeri szállítással

Garancia: 1 év és élettartammentes szolgáltatás

Skype: roger.cctv

E-mail: info @ great-ears.com, info @ byvisiontech.com


Hot Tags: hallókészülékek árai costco, gyártók, beszállítók, nagykereskedelem, alacsony ár
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet