Legjobb jobb fül vagy bal fül Mini hallókészülék Digitális láthatatlan a fülcsatorna Adsoud Hang Hangerősítő

Termék részletek

A G-16 modell a legjobb jobb fül vagy bal fül mini hallókészülék digitális láthatatlan a hangszóró hangszóró hangszóró hangszóró hangszórójával Volume Control Clear Sound Könnyűsúlyú és apró A10 Akkumulátor mérete 100 óráig üzemel .


G-16 modell, mini láthatatlan hallókészülék 2017-ben

G-16 Jellemzők:
ABS A karosszéria színe: bézs
● mini a csatorna ITC stílusában

Az idősek számára enyhe halláskárosodás
● Könnyű súly és szép formatervezés
● A hangerő beállítása
● Alacsonyabb teljesítmény és A10 akkumulátor mérete

+ A10 akkumulátor körülbelül 100 óra múlva működik.

+ Ez az Easy to Use és a Ready to Wear hallókészülék

+ A fülön rejtve

Részletek BG 副本 .jpg

Termék Legjobb mini láthatatlan hallókészülék a fülcsatornában
Műszaki adatok IEC 60118-7 / ANSI S3.22-2003
Modell G-16
Csúcs OSPL 90 (dB SPL) 115 dB
Hangerősítés ≥30dB
Teljes harmonikus hullám torzítás ≤5%
Frekvenciatartomány 300-4000Hz
Bemeneti zaj ≤25dB
Cink levegő akkumulátor Méret A10
Energiafelhasználás 1,5V DC, áram: ≤5mA
Áramváltó Igen, be / ki
Az akkumulátor működése Munkanap 7-10 nap
Csomagolás Színes doboz: 3,5 * 3,5 * 2 cm / egység, bruttó tömeg: 50g / egység
Tanúsítványok jóváhagyva CE, FCC és RoHS irányelvek szerint, valamint az FDA 2017


Hirdetési tippek:

IIC hallókészülék, ITC hallókészülék, MIC hallókészülék, CIC hallókészülék, ITE hallókészülék

Az IIC hallókészülék láthatatlan a csatorna hallókészülékében

Az ITC hallókészülék a Canal Hearing támogatásban van

A MIC hallókészülék Mini a Canal Hearing támogatásban

A CIC hallókészülék teljes mértékben a Canal Hearing támogatásban van

Az ITE hallókészülék a fülhallgató támogatásban van

Mi a láthatatlan a hallókészülékek csatornájában?

A kanális hallókészülékek (IIC) láthatatlan hallókészülékének stílusa teljesen illeszkedik a fülcsatorna belsejébe, így nem látható a beépített hallókészüléknek sem. Ez azért van így, mert jobban illeszkedik a csatornába, mint a többi típusba, így még akkor is, ha közvetlenül a fülcsészébe (koncha) néz. A kényelmes illeszkedést azért érhetjük el, mert a segédeszköz héjat az egyedi fülcsatornára szabott formában alakítjuk ki. A láthatatlan hallókészülékek a szellőztetést és a fülcsatorna mélybehelyezését használják, hogy természetesbbé váljanak a halláson. Más hallókészülék-típusoktól eltérően, az IIC-támogatással a fül többségét nem blokkolja (elzárja) egy nagy műanyag héj. Ez azt jelenti, hogy a hangot természetesen a fül formájával lehet összegyűjteni, és a fülcsatornába utazhat, ahogyan a nem segített hallásnál is. Mérettől függően egyes modellek lehetővé teszik a viselő számára, hogy távvezérlővel mobiltelefont használjon a memória- és hangerő-beállítások megváltoztatásához, ahelyett, hogy ezt az IIC-t megtehetné. Az IIC típusok leginkább a középkorú felhasználók számára alkalmazhatók, de nem alkalmasak több idős ember számára.

A többi stílus Mini Hearing támogatás

A mini csatorna (MIC) vagy teljesen a csatorna (CIC) segédeszközök általában nem láthatók, kivéve, ha a néző közvetlenül a viselő fülébe néz. Ezek a segédeszközök enyhe vagy közepesen súlyos veszteségeket jelentenek. A CIC-k általában nem ajánlottak a jó alacsony frekvenciájú hallásra, mivel az elzáródási hatás sokkal észrevehetőbb. Teljesen a csatorna hallókészülékei szorosan mélyen a fülbe helyezkednek. Alig látható. Mivel kicsi, nem lesz irányított mikrofon, és kis elemei rövid életet élveznek, és az elemek és kezelőszervek nehezen kezelhetők. A fülben lévő helyzete megakadályozza a szélzajt, és megkönnyíti a visszajelzések nélküli telefonok használatát. A csatornákon belüli hallókészülékek mélyen be vannak helyezve a fülcsatornába. Alig láthatóak. Nagyobb verziói irányított mikrofonokkal rendelkezhetnek. Mivel a csatornában vannak, kevésbé valószínű, hogy elárasztják az érzést. Ezek a modellek könnyebben manipulálhatók, mint a kisebb, teljesen csatorna-modellek, de még mindig hátrányuk, hogy meglehetősen kicsi.

A fülbe helyezhető hallókészülékek tipikusan drágábbak, mint az egyenlő funkcionalitású fülpárnák, mivel a páciens füléhez illeszkednek. Az illesztés során az audiológus fizikai benyomást kelt a fülön. A formát egy speciális CAD rendszer vizsgálja meg, ami a külső fül 3D modelljét eredményezi. A modellezés során a légtelenítő cső be van helyezve. A digitálisan formázott héj gyors prototípus-technikával, például sztereolitográfiával nyomtatható. Végül a támogatást minőségi ellenőrzés után összeállítják és az audiológusnak szállítják. [20]

Hot Tags: Jobb jobb fül vagy bal fül mini hallókészülék digitális láthatatlan a fülcsatorna adsoud hang hangerősítő, gyártók, beszállítók, nagykereskedelem, alacsony ár
Vizsgálat

You Might Also Like