Legjobb láthatatlan hallókészülékek

Termék részletek

A legjobb láthatatlan hallókészülékek tökéletes megoldás azoknak az embereknek, akik diszkrét hallókészüléket akarnak, és enyhe vagy közepes mértékű hallásvesztéssel rendelkeznek. És ez a láthatatlan hallókészülék nem működik súlyos hallássérült vagy csökkent hallássérült betegek esetén.

Az Earsmate G-16 hallóerősítő egy személyes hallókészülék, amely a fülek csatornáján láthatatlan, kristályhang, szabadalmaztatott egyedi tervezésű, hangerő állítható és FDA által jóváhagyott, pótfülhallgatóval.

Miért vásárolja meg a G16 CIC segédeszközöket?

1.Kedves és könnyű:

A G16 hallókészülék rendkívül kicsi és könnyű, ezért az egyik elérhető mini eszköz.

2. alacsony fogyasztás:

A rendkívül fejlett processzor technológia miatt az eszköz extra egységnyi lemerülést eredményez 1 egység A10 elemmel, amely 150 órán keresztül folyamatosan működik.

3.zajcsökkentő technológia:

az egygombos hangerő-szabályozás lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kényelmesen módosítsa a hangerőt és a hangot az optimális hallás érdekében.

4.Új digitális chipek

100% -ban teljes digitális Singal chipset és processzor kristálytiszta hangkimenethez és továbbfejlesztéshez.


Invisible hearing aid G16 EARSMATE

Tudja, mi a vezeték nélküli hallókészülék?

Ezt a kérdést nagy sebességgel játszották le, de nagyon egyszerûek. A vezeték nélküli eszköz azt jelenti, hogy a hang kis távolságra kerül továbbításra, nincs szükség vezetékekre. A mai hallókészülékek többsége, ideértve a legtöbb kínai Earsmate által biztosított hallókészüléket is, vezeték nélküli technológiát használ, hogy audio jeleket, például telefon-, zene- vagy akár TV-hangokat közvetítsen közvetlenül a fülünkbe, kiváló, nagy hűségű hanggal.

A legjobb mini digitális láthatatlan hallókészülékek a fülben A legjobb hangerősítők kényelmesek filmek megtekintésére, a drámák élvezetére, találkozókon való részvételre, az osztály megbeszélésére és a barátokkal való csevegésre, ez segíthet a hang tiszta és hangos meghallásában.

Hot Tags: legjobb láthatatlan hallókészülékek, gyártók, beszállítók, nagykereskedelem, alacsony ár
Vizsgálat

You Might Also Like