A Kínában gyártott legjobb hallókészülék, 2017. évi FDA jóváhagyta a 2020-as digitális hallóerősítőt

Termék részletek

A kínai gyártású legjobb hallókészülék, az FDA jóváhagyta a 2020-as digitális hallóerősítőt

Az Earsmate kicsi, hihetetlenül diszkrét, kényelmes viselet és megfizethető 2 csatornás digitális hallókészülékkel, A13 akkumulátorral, 300 óra, MOP digitális trimmerrel és Telecoil funkcióval

A G26 modell a legjobb mini-hallókészülék Kínában, felnőttek és idősek számára, Egyszerű működtetésű BTE trimmer hallókészülék a hallás fokozására zajcsökkentéssel, visszajelzés visszavonása, FDA által jóváhagyott hallókészülék, amelyet Audiológus ajánlott

G26 fülhallgató funkciók

Az Earsmate digitális hallókészülék adatlapja

G26 Emersmate specifikáció

Miért részesíti előnyben ezt a hallókészüléket?

A hallásvesztés nagy hatással lehet életére, a munkától a kapcsolatokig és az érzelmi jólétig. a hallókészülék nagy változást hozhat, különösen akkor, ha a G26 trimmer hallókészüléket választja, és ehhez a jobb és bal fül mögé illeszthető.

Kompakt és hordozható doboz:

Fülhallgató G26 MINI BTE támogatás 2020 a


Több Mini BTE digitális hallókészülék G-26 fogva tartja a kezét

Visszacsatolás:

1) 100% -os kielégítést garantálunk minden ügyfelünk számára .

Azonnal válaszolunk az Ön üzenetére online vagy e-mailben (általában 24 órával hétfőtől vasárnapig Kína idején). Ha nem kapja meg a választ, kérjük, küldje el újra üzenetét, vagy az email.we a lehető leghamarabb válaszol.

2) Ha elégedett a vásárlással és a szolgáltatásunkkal, és bármely megjegyzés nagyon fontos az üzleti siker szempontjából. Kérjük, szánjon egy percet, hogy hagyja el valós és szuggesztív visszajelzését az általános részletes eladási minősítéssel.

3) Ha semmilyen módon nem elégedett a vásárlással vagy a szolgáltatásunkkal, kérjük, adja meg a lehetőséget a problémák megoldására. Megértjük az esetleges aggodalmakat és frusztrációkat, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy megoldja a problémákat, amíg elégedetlennek nem bizonyul.

Ha nemrégiben diagnosztizálták a hallásvesztés valamilyen formáját, és bizonytalanok, hogy vásárol-e pár hallókészüléket, akkor kezdje azzal, hogy megvizsgálja a „hallásjavító készülékek” viselésének előnyeit és hátrányait, hogy megtudja, az előnyeik meghaladják-e a hátrányok az adott helyzetben. Noha a hallókészülékek viselésének előnyei nyilvánvalóak a legtöbb ember számára, vannak olyan jelentős hátrányok is, amelyekre eszünkbe jut, különösen, ha még nem szokták meg a hallókészülékek nyilvános viselését.

Hot Tags: A kínai legjobb hallókészülék bte, gyártott Kínában, 2017 fda jóváhagyta a 2020-as digitális hallóerősítőt, gyártók, beszállítók, gyár, nagykereskedelem, alacsony ár
Vizsgálat

You Might Also Like