Hallókészülék-erősítő, újratölthető hallókészülék, online Lazada és Amazon, újratölthető hallókészülék-felnőttek számára

Termék részletek

Új fejlett digitális hangerősítő G-12 hallókészülék a legnépszerűbb hallókészülék-erősítő újratölthető hallókészülék online lazada és Amazon felnőttek számára újratölthető hallókészülék-elemekkel

A feltölthető hallókészülék-erősítő lítium-ion akkumulátorral működtetett elektronikus eszköz, amely a hallásunk javítását szolgálja. Ez elég kicsi ahhoz, hogy a fülcsatornaban viselkedjen, hogy néhány hangot hangosabbá tegyünk.

Jellemzők:

★ Hangkimenet: 125 ± 5dB

★ Csúcshang-erősítés: ≤40dB

★ EQ bemeneti zaj: ≤25dB

★ Teljes harmonikus torzítás: ≤5%

★ Hangfrekvencia-tartomány: 500-4500Hz

★ Beépített újratölthető elem, 30–40 órán keresztül működik

★ Adapter tápellátása: DC5V 1000mA (USA, EU, Egyesült Királyság csatlakozótípusok választható)

★ Alacsony áram: ≤2mA

★ Kikapcsolás / bekapcsolás

★ 1 éves jótállás

★ FDA, CE tanúsítványok jóváhagyása


A színes doboz csomagolása:
1 x kicsi újratölthető hallókészülék-erősítő
1 x normál színű doboz
3 x különféle méretű füldugók
1 x DC5V 1A töltő és USB-kábel
1 x tisztítókefe-eszköz
1 x angol felhasználói kézikönyv


Rendeltetésszerű használat:
-Ha nehéznek találja, hogy másoktól nagyon jól hallja, a hallókészülék segíthet visszanyerni hallását, így élni tudja a megszokott életet.
- A hallókészülék viselése azt jelenti, hogy újra felfedezhetjük a barátokkal és a családdal való összejövetel örömét, magabiztosabban érezhetjük magukat a munkahelyen, és filmeket, zenét és TV-programokat élvezhetünk.

- A hallásvesztést, amelyet a fülcsatorna, a dobhártya vagy a középfül problémái okoznak, vezetőképes hallásvesztésnek nevezzük. Általában a műtét vagy más orvosi segítség javíthatja azt. De ezek a lehetőségek nem mindenki számára megfelelőek. Ha nyitott fülcsatornád van, és viszonylag normál külső füled van, akkor a fülhallgatóval tölthető, online tölthető hallókészülék könnyen segíthet.

-Semmilyen halláskárosodásban részesülhet a Lazada újratölthető hallókészülék. De csak az ötödik emberből, akiknek javulása lehetett, viselje őket. Legtöbbször azoknak szól, akiknek megsérültek a belső fülük vagy az ideg, amely a fülöt az agyhoz köti.


未 标题 -1.jpg


Fejlett Earsmate digitális hang erősítő hallókészülék

E-mail: info @ byvisiontech.com, info @ great-ears.com, sales@earsmate.com

Webhely: www.byvisiontech.com , www.great-ears.com , www.oxsound.com , www.earsmate.com

Fizetési feltételek ADS.jpg

Hot Tags: Kína hallókészülék-erősítő újratölthető hallókészülék online lazada és amazon felnőttek számára újratölthető hallókészülék-elemekkel, gyártók, beszállítók, gyár, nagykereskedelem, alacsony ár
Vizsgálat

You Might Also Like