Fülhallgató hallókészülékek

Termék részletek

Fülhallgató hallókészülékek

Ez a G-10 termék egy fejletlen és egyedülálló kialakítású fülhallgató-erősítő minden olyan felnőtt és idősebb ember számára, akiknek fülhallásában közepes vagy súlyos hallássérült problémák vannak. A tiszta hang javíthatja a felhasználók hallását, hogy jobban kommunikálhassanak a családok, barátok, kollégák.

A tökéletes alacsony akkumulátor-áramfogyasztás az akkumulátort legalább 300 óráig tovább használja. Más szavakkal: ha a hallókészülék 10 órán keresztül dolgozik egy nap alatt, akkor az 1 egység fülhallgató hallókészülék Az A13 akkumulátor egy hónapig képes működni, ami túl sok problémát takarít meg az elemek napi cseréjével.


G-10 hallókészülékek diagramja


Mit tartalmaz a csomagoló doboz?

1. Elérhető az OEM szolgáltatás vagy sem?

Hallókészülékek gyártójaként hajlandóak vagyunk OEM szolgáltatást nyújtani minden ügyfelünk számára,
testreszabhatjuk a csomagot, a felhasználói kézikönyvet az ügyfelek számára, és ingyenesen kinyomtathatjuk az ügyfél logóját ömlesztett megrendelésként.2 A hallókészülékek valóban segítenek majd?
Ezt állandóan halljuk. az Earsmate hallókészülékek évente több mint 100 000 embert segítenek! Csodálatos előrelépés történt a hallókészülékek területén, amelyek sokkal több sikertörténetet eredményeztek, mint valaha. A legjobb tanács a megfelelő hallásvizsgálat elvégzése. Ez az egyetlen megbízható módszer arra, hogy megtanuljam, ha egy nagyszerű fülhallgató-hallókészülék segíthet Önnek. Ha megtalálja az ellenőrzött halláskárosodási szintet, akkor a megfelelő hallókészüléket kínáljuk Önnek!

A fülhallgatókészülékekben G-10 bézs vagy kék színű

Fülhallgató hallókészülékek Amplifeir a szép halláshoz és az élethez

Az Earsmate-nél ígérjük, hogy ügyfeleinknek mindig a legjobb árakat fogjuk biztosítani az Earsmate hallókészülékek A minőségén. A hallás visszanyerése nem költséges vagyont, és ezen a hiten állunk. Keményen dolgozunk annak érdekében, hogy a legjobb árakat kínálja a kínai gyárban található összes fülhallgató hallókészülékhez.

Mivel a gyártó alapján magas színvonalú hallókészülékeket kínálunk az ügyfeleknek az egész világon, csökkenthetjük árainkat, és lehetővé tehetjük, hogy 40-60 százalékot takarítson meg a helyi szállítókhoz képest! Mindig naprakészek vagyunk a jelenlegi kis- és nagykereskedelmi árakkal, azaz mindig a legjobb árakat nyújtjuk Önnek.

Üdvözöljük a Kapcsolat EarsMATE-nál !!

Hot Tags: fülhallgató hallókészülékek, gyártók, beszállítók, nagykereskedelem, alacsony ár
Vizsgálat

You Might Also Like