Bluetooth hallókészülékek TV-hez

Termék részletek

Bluetooth hallókészülékek TV-hez

A hangos világmegoldások Earsmate Personal Sound Amplifier bluetooth hallókészülékek A G-25 BT egy vékony, alacsony profilú megoldás, amely a jobb és a bal oldalon egyaránt viseli a fülét. A 25BT-t közvetlenül a dobozból lehet használni, és a nem vényköteles OTC hallókészülékek fülerősítővel is rendelkeznek, amelyek vezérlőkkel lehetővé teszi a hangerő beállítását és a hallás igényeinek megfelelő 3 hallgatási mód közötti váltást.

Bluetooth-kapcsolaton keresztül az iPhone, Android vagy TV-lejátszóhoz is csatlakoztatható, és a bejövő / kimenő telefonhívásokhoz használhatja a kézibeszélőt, a zenét / hangot hallgatva, és teljesen személyre szabhatja a készüléket.

bluetooth hearing aid with rechargeable batteries

EarsMATE G25 Data

NEVER Change battery hearing aid G25


Earsmate Rechargeable hearing aid G25 charging


Hallókészülékeink teljes 1 éves garanciával rendelkeznek, amely a műszer eredeti szállításától az Earsmate cégtől és a gyártól kezdődik. Általános hallási garancia A plusz javítja vagy kicseréli a hallókészüléket, ha a minőségellenőrzés azt bizonyítja, hogy a kivitelezés vagy az anyagok hibás. A garancia nem vonatkozik arra az esetre, ha a termék megsérül a visszaélés, a visszaélés vagy a jogosulatlan laboratórium által történő nyitás vagy szervizelés miatt.

Hot Tags: bluetooth hallókészülékek tv, gyártók, beszállítók, nagykereskedelem, alacsony ár
Vizsgálat

You Might Also Like