Kicsi RIC Bte újratölthető hallókészülék a fülhang erősítő tónus beállítása és vevőkészüléke mögött

Termék részletek

kis RIC vevőegység bte Újratölthető hallókészülék a fülhallgató hangszóró mögött


Mint a BTE újratölthető hallókészülék fülhang-erősítője, amely a B & G ByVision és a Great Ears által gyártott új termékek közül lesz 2017-ben.


Részletek és specifikáció az alábbiak szerint:

SPEC.jpg
Fejlett digitális hangerősítő hallókészülék-eszköz

2008 óta a rendkívüli termékminőségre és az erős K + F-képességre épülő BYVision Science Technology Kft. Az egészségügyi készülékek, hallókészülékek, hangerősítők, BTE hallókészülékek, újratölthető hallókészülékek, láthatatlan hallókészülékek, digitális hallókészülékek, ITE hallókészülékek, CIC hallókészülékek, zseb hallókészülékek és mini hallókészülékek, Doppler magzati monitor, betegmonitor, Adsound, digitális BTE hallókészülék, ITC hallókészülék-gyártók és beszállítók, Shenzhen Kínában található a "Kelet-Szilícium-völgy" 2,0 millió dollár, mint az első jegyzett tőke. Üdvözöljük a nagykereskedelmi árú hallókészülékek, digitális hallókészülék, BTE Aids, újratölthető hallókészülék, mini hallókészülék számunkra adsound ..


A Dvanced D igital hangerősítő hallókészülék eszköz

1.Feltételek és feltételek:

Fizetési feltételek: Paypal, Western Union, MoneyGram, T / T elérhető

Vezetési idő: 2-5 nap

Szállítási mód: DHL / FedEx / TNT / UPS, vagy légi úton, tengeri szállítással

Garancia: 1 év és élettartammentes szolgáltatás

Kapcsolat: Whatsapp 0086 185 65 775544

E-mail: info@byvisiontech.com

Weboldal: www.adsoundtech.com és www.byvisiontech.com

Az összes hallókészülék ugyanúgy működik?

A hallókészülékek az alkalmazott elektronikától függően eltérő módon működnek. Az elektronika két fő típusa analóg és digitális.

Az analóg segédeszközök átalakítják a hanghullámokat elektromos jelekké, amelyeket felerősítenek. Az analóg / állítható hallókészülékek egyedi kialakításúak, hogy megfeleljenek az egyes felhasználók igényeinek. A támogatást a gyártó az audiológus által ajánlott előírásoknak megfelelően programozza. Az analóg / programozható hallókészülékek több programot vagy beállítást tartalmaznak. Az audiológus programozhatja a segélyt egy számítógép segítségével, és megváltoztathatja a programot különböző hallgatási környezetben - egy kis, csendes helyiségtől a zsúfolt étterembe nagy, nyitott területekre, például színházra vagy stadionra. Analóg / programozható áramkörök használhatók a hallókészülékek minden típusában. Az analóg segédeszközök általában olcsóbbak, mint a digitális segédeszközök.

A digitális segédeszközök átalakítják a hanghullámokat numerikus kódokká, hasonlóan a számítógép bináris kódjához, mielőtt felerősítenék őket. Mivel a kód magában foglalja a hang hangmagasságával vagy hangosságával kapcsolatos információkat is, a segédprogram speciálisan úgy van programozva, hogy egyes frekvenciákat többet erősítsen, mint mások. A digitális áramkör nagyobb rugalmasságot biztosít az audiológus számára a támogatásnak a felhasználó igényeihez és bizonyos hallgatási környezetekhez való igazításához. Ezeket a segédeszközöket úgy is beprogramozhatja, hogy a meghatározott irányból érkező hangokra fókuszáljanak. A digitális áramkör a hallókészülékek minden típusában használható.

Hot Tags: kis fülhallgató a fülhallgató hangszóró mögött, a csatorna, a gyártók, a beszállítók, a nagykereskedelem, az alacsony ár
Vizsgálat

You Might Also Like