2008 óta a Byvision Science Technology Ltd., amely a magas termékminőségen és az erős R& D képességen alapul, szakértői szolgáltatóvá váltunk Kínából, 2 millió dolláros alaptőkével. Ügyes munkatársaink és tapasztalt R& D mérnökeink vannak.

Cégünk befektetett és összekapcsolta a Great-füleket az Earsmate hallókészülékek, halláserősítők, digitális hallókészülékek és orvosi műszerek gyártására és értékesítésére 2016-ban. Minden Fülünk társunk digitális hallókészülék, BTE hallókészülék, ITE hallókészülék, újratölthető hallókészülék, láthatatlan hallókészülék, ITC hallókészülék, RIC hallókészülék a CE, az RoHS, az FCC és az FDA jóváhagyásával.

A Nagy Fülről

A Nagy Fülek (www.earsmate.com) társaság 2016-ban található Kínában, Zhongshan Guangdong tartományban. Gyorsan növekvő gyártója a R RGG amp; D gyártásának, a fejlett nagyszerű EarsMate márkájú digitális hallókészülék, OTC hallókészülék, bluetooth hallókészülék, halláserősítő és személyes hangerősítő (PSAP) hallókészülékek tervezésének és értékesítésének. Mint professzionális hallókészülék-termékek gyártója, a nagyon integrált képességeink célja, hogy ügyfeleinknek gyors reagálást, nagy volumenű, kiváló minőségű és OEM / ODM szolgáltatást nyújtsunk, de olcsó hallási megoldásokkal, beleértve a NYÁK tervezését, a ház formázását és a szoftverek testreszabását.

Cégünk különféle hallókészülékeket és halláserősítőket kínál, mint például digitális, BTE, ITE, ITC, RIC, CIC, open fit, bluetooth hallókészülék, újratölthető hallókészülék és vezeték nélküli hallókészülék. A hallókészülékeink nagy részét minőségi tanúsítványsorozat (CE / ROSH / FCC / ISO / FDA stb.) Hagyta jóvá, hogy együttműködjenek az USA-val, Európával és az összes tengerentúli piaccal. Most több kirendeltségünk van Kínában, pl. Guangzhou City és Shenzhen City. Üdvözöljük, hogy bármikor meglátogathasson minket. Örülünk, hogy együttműködhetünk Önnel. Biztosítson minőségi terméket, megfizethető árat és 100% -os elégedettséget az értékesítés utáni szolgáltatással és 12 hónapos garanciával!

A vállalat mindig is ragaszkodott a&ajánláshoz;a minőség az első, az ügyfél az elsőGG quot; vállalati cél, tartsa meg a folyamatos fejlesztést és az innovációt, hogy megfeleljen a piacnak, mivel az irányítási politika és a&"nulla hiba, nulla panasz GG"; minőségirányítási célként.

A „Szép hallásért és a szép életért” küldetéssel őszintén hisszük, hogy egy ilyen nagyszerű fülhallgató hallókészülék (www.earsmate.com) eszközök kellemes életet hoznak az ügyfeleknek. Akár saját maga, barátai, főiskolái vagy partnerei számára a remek Earsmate könnyen használható és megfizethető hallókészülék lenne a nagyszerű választás a hallássérült emberek számára.

Gyárlátogatás

Factory tour PIC

Kiállítás

Trade Show PIC

Bizonyítvány

Certificates

A nagyszerű hallásért és a szép életért kezdjen kapcsolatba lépni velünk a következő e-mail címen: info@byvisiontech.com vagy info@great-ears.com!

A globális vevők összekapcsolása a kínai beszállítókkal ahttps://great-ears.en.made-in-china.comMade-in-China-n keresztül!