2008 óta a Byvision Science Technology Ltd, amely magas termékminőségre és erős RGG erősítő képességre épül, Kínából származó szakértő szolgáltatóvá vált 2 millió dolláros alaptőkével. Ügyes alkalmazottainkkal és tapasztalt RGG erősítő mérnökökkel rendelkezünk.

Cégünk a Fülhallgató hallókészülékek, hallóerősítők, digitális hallókészülékek és orvosi műszerek gyártására és értékesítésére is beruházott és összefogta 2016-ban. Minden Ears társaink digitális hallókészülékeket, BTE hallókészülékeket, ITE hallókészülékeket gyártanak, az újratölthető hallókészüléket, a láthatatlan hallókészüléket, az ITC hallókészüléket, az RIC hallókészüléket a CE, RoHS, FCC és FDA hagyja jóvá.

A nagy fülekről

A nagy fülek (www.great-ears.com) társaság található 2016-ban, Kína Zhongshan Guangdong tartományában. Gyorsan növekvő gyártója a R RGG amp; D gyártásának, a fejlett nagyszerű EarsMate márkájú digitális hallókészülék, OTC hallókészülék, bluetooth hallókészülék, halláserősítő és személyes hangerősítő (PSAP) hallókészülékek tervezésének és értékesítésének. Mivel a professzionális hallókészülék-termékek gyártója, a legmélyebben integrált képességeink célja, hogy ügyfeleinknek gyors reagálást, nagy mennyiségű, magas színvonalú és OEM / ODM szolgáltatást biztosítson, de olcsó hallási megoldásokkal, beleértve a NYÁK-tervezést, a ház formázását és a szoftver testreszabását.

Cégünk különféle hallókészülékeket és halláserősítőket kínál, mint például digitális, BTE, ITE, ITC, RIC, CIC, open fit, bluetooth hallókészülék, újratölthető hallókészülék és vezeték nélküli hallókészülék. Hallásgátló termékeink nagy részét minőségi tanúsítványsorozat (CE / ROSH / FCC / ISO / FDA, stb.) Hagyta jóvá, hogy együttműködjenek az USA-val, Európával és az összes tengerentúli piaccal. Most már több fióktelepünk van Kínában, pl. Guangzhou City és Shenzhen City. Üdvözöljük bármikor, látogasson el hozzánk. Várjuk, hogy együttműködhessünk veled. Biztosítson minőségi terméket, megfizethető árat és 100% -os elégedettséget az értékesítés utáni szolgáltatással és 12 hónapos garanciával!

A vállalat mindig is ragaszkodott a&árajánlatához;Minőség az első, az ügyfél az elsőGG quot; vállalati cél, tartsa meg a folyamatos fejlesztést és az innovációt, hogy megfeleljen a piacnak, mint az irányítási politika és a" nulla hiba, nulla panasz" mint minőségirányítási célkitűzés.

A „Szép hallásért és szép életért” című misszióval őszintén hisszük, hogy egy ilyen nagyszerű Earsmate hallókészülék (www.earsmate.com) eszközök kellemes életet hoznak az ügyfeleknek. Akár magának, barátoknak, kollégiumoknak vagy partnereknek, a nagyszerű Earsmate könnyen használható és megfizethető hallókészülékek nagyszerű választás lennének a hallássérült emberek számára.

Gyárlátogatás

Factory tour PIC

Kiállítás

Trade Show PIC

Bizonyítvány

Certificates

A nagyszerű hallásért és a szép életért kezdjen kapcsolatba lépni velünk a következő e-mail címen: info@byvisiontech.com vagy info@great-ears.com!

A globális vevők összekapcsolása a kínai beszállítókkal ahttps://great-ears.en.made-in-china.comMade-in-China-on keresztül!